ΑρχικήinetH Apple θα κυκλοφορήσει ένα 12.9-ιντσών “iPad Maxi” στις αρχές του 2014...

H Apple θα κυκλοφορήσει ένα 12.9-ιντσών “iPad Maxi” στις αρχές του 2014 [Φήμη]

Phil-Schiller-iPad-mini

Αν και ακούσαμε ήδη μια περίεργη φήμη σήμερα, που αφορά την οθόνη τους iPhone 5S, τώρα ακούμε άλλη μια, ακόμα πιο περίεργη, και αυτή αφορά το iPad. Απ’ ότι φαίνεται η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο iPad, με το όνομα “iPad Maxi”, στις αρχές του 2014 στη προσπάθεια της να πολεμήσει τα ultrabooks και τα notebooks με μια 12.9-ιντσών οθόνη.

Η φήμη έρχεται από το Κορεάτικο ETNews, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Apple έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για τη συσκευή με τους κατασκευαστές οθονών στη Κορέα. Άτομα από “μέσα” ισχυρίζονται ότι θα ανταγωνιστεί τα ultrabooks και τα notebooks προσφέροντας μεγαλύτερη ευκινησία, καλύτερη μπαταρία και οθόνη η οποία μπορεί να συγκριθεί με αυτά.

Μην έχετε όμως πολλές ελπίδες.

Όχι μόνο το όνομα “iPad Maxi” ακούγεται γελοίο, αλλά είμαστε και σκεπτικοί για το εάν η Apple θα έφτιαχνε ένα μεγαλύτερο iPad. To iPad που πουλάει περισσότερο τώρα δεν είναι το μεγάλο της, αλλά το iPad mini, το οποίο κλέβει τις πωλήσεις του κανονικού iPad από τότε που κυκλοφόρησε.

Γιατί η Apple να φτιάξει ένα μεγαλύτερο iPad, τη στιγμή που οι καταναλωτές της, προτιμούν το μικρότερο;

Ίσως μια μεγαλύτερη οθόνη να ήταν καλύτερη για αυτούς που σκέφτονται να παρατήσουν το ultrabook τους για ένα iPad, ωστόσο, είναι αρκετοί αυτοί οι χρήστες; Υπάρχουν πραγματικά εκατομμύρια ultrabook χρήστες που περιμένουν ένα μεγαλύτερο iPad για να κάνουν την αλλαγή;

Μάλλον όχι.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS