ΑρχικήinetH Foxconn σύντομα θα παράγει τα δικά της αξεσουάρ για iPhone και...

H Foxconn σύντομα θα παράγει τα δικά της αξεσουάρ για iPhone και iPad

hi-852-foxconn-workers

Η  Foxconn είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Apple έτσι ώστε να της παραχωρηθούν άδειες για να κατασκευάσει σύντομα μια σειρά από αξεσουάρ για το iPhone και το iPad σύμφωνα με χθεσινή αναφορά του MarketWatch.

Η εταιρεία πιστεύει πως με αυτή της την κίνηση θα καταφέρει να έχει σημαντικά έσοδα ειδικά σε περιόδους που η παραγγελίες της Apple κάνουν μια αναμενόμενη κοιλιά ειδικά λίγο πριν την ανακοίνωση νέων προϊόντων.

Ο πρόεδρος της Foxconn Terry Gou αναφέρει πως τα εργοστάσια της εταιρείας είναι ήδη έτοιμα στο να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να παρέχουν νέες υπηρεσίες έτσι ώστε όλο τον χρόνο η παραγωγή να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Είναι μάλιστα αισιόδοξος πως η Apple σύντομα θα τους παρέχει τις κατάλληλες άδειες ώστε να ξεκινήσουν την κατασκευή μιας σειράς αξεσουάρ για το iPhone και το iPad όπως καλώδια, φορτιστές ακουστικά και πληκτρολόγια.

“Chairman (Terry Gou) has ordered all business units to produce peripheral accessories of electronics products as it is more profitable than assembly services. We also plan to license Apple’s technology to make some own-brand accessories that are compatible with iPhones and iPads,” said one of the executives.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν και με την Foxconn ήδη να έχει ξεκινήσει τις αλλαγές στην παραγωγική της αλυσίδα και πολύ σύντομα θα αποκτήσει την απ ευθείας επαφή με τους χρήστες συσκευών που συναρμολογεί μέσω των αξεσουάρ που θα πουλάει. Η πρώτη μάλιστα συμφωνία με παγκόσμιους παρόχους αξεσουάρ όπως η RadioShack έχει ήδη επιτευχθεί.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS