ΑρχικήsecurityHacked η επίσημη ιστοσελίδα του City of Lansing, Michigan

Hacked η επίσημη ιστοσελίδα του City of Lansing, Michigan

Hackers από την ομάδα Turkish Ajan συνεχίζουν να χτυπούν ιστοσελίδες των ΗΠΑ. Μετά την παραβίαση των συστημάτων του αεροδρομίου AkronCanton στο Οχάιο, χτύπησαν την επίσημη ιστοσελίδα του City of Lansing (lansingmi.gov), της πρωτεύουσας της αμερικανικής πολιτείας του Michigan.

Turkish-Hackers-Deface

“Θα είναι μια χώρα που βομβαρδίζει μόνη της το κράτος της, σκοτώνετε τους ίδιους τους πολίτες σας, και κατηγορείτε τους μουσουλμάνους γι ‘αυτό. Προσπαθείτε να εξισώσετε τους μουσουλμάνους με την τρομοκρατία. Αυτό ταιριάζει μόνο σε ανειλικρινή άτομα που δεν έχουν ανθρώπινες άξιες, ” αναφέρουν οι hackers σε ένα μήνυμα που απευθύνεται προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκτός από την παραμόρφωσή της ιστοσελίδας, διαρρεύσαν επίσης ένα συμπιεσμένο αρχείο 5.8MB που περιέχει πληροφορίες που έχουν κλαπεί από τις βάσεις δεδομένων του οργανισμού.

Τα στοιχεία που διέρρευσαν, αναλύθηκαν από το E Hacking News, το οποίο αναφέρει ότι περιέχουν ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικούς πρόσβασης σε μορφή απλού κειμένου, καθώς και άλλες πληροφορίες.

Επί του παρόντος, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας του Lansing έχουν αφαιρέσει την παραμορφωμένη σελίδα, αλλά υπάρχει ένα mirror στο zone-h.org.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS