ΑρχικήsecurityΣυνελήφθη 27-χρονος μετά από καταγγελία της Microsoft

Συνελήφθη 27-χρονος μετά από καταγγελία της Microsoft

Ένας 27-χρονος από το Largo, της Florida συνελήφθη, όταν η εταιρεία λογισμικού Microsoft ανακάλυψε περιεχόμενο που δείχνει κακοποιημένα παιδιά στον λογαριασμό του στο SkyDrive και το ανέφερε στις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση της Tampa Bay Times, η Microsoft έχει ανακάλυψε τις φωτογραφίες τον Μάρτιο του 2013 και επικοινώνησε άμεσα με το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά της Αλεξάνδρεια.

cloudΗ Microsoft και όλες οι άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι αναγκασμένες από ομοσπονδιακούς κανόνες να επικοινωνούν με τις αρχές κάθε φορά που ανακαλύπτουν παράνομο περιεχόμενο στους λογαριασμούς των χρηστών τους.

Στην περίπτωση αυτή, η Microsoft ανακάλυψε πάνω από 3.000 φωτογραφίες παιδιών με ρούχα ενηλίκων και make-up, αναφέρει η δημοσίευση.

Και ενώ πολλοί θα επικρίνουν τη Microsoft για την “παραβίαση” των λογαριασμών του SkyDrive δεν είναι η μόνη εταιρεία που πρέπει να συμμορφώνετε με τα ομοσπονδιακά αιτήματα. Η Google, το Twitter, το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες περιπτώσεις, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS