ΑρχικήinetH Apple έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 100 εκατομμύρια iPod Touch

H Apple έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 100 εκατομμύρια iPod Touch

ipodtouch

Μετά τη κυκλοφορία του φθηνότερου iPod touch σήμερα το πρωί, η Apple επιβεβαίωσε ότι πλέον έχει πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια iPod touch συσκευές από τη μέρα που πρώτο παρουσιάστηκε το 2007, κάνοντας τη συσκευή μια από τις πιο διάσημες της εταιρείας του Cupertino.

“Εκτός από τη κυκλοφορία του καινούργιου μοντέλου iPod touch, η Apple μου είπε σήμερα το πρωί ότι έχει πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια iPod touch συσκευή από τη μέρα που πρώτο παρουσιάστηκαν” είπε ο Jim Darlymple του The Loop.

Δεν είναι δύσκολο να δει κάποιος για πιο λόγο πουλήθηκαν τόσα πολλά τα τελευταία έξι χρόνια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί σαν μια φθηνότερη εναλλακτική του iPhone για εκείνους που δεν χρειάζονται πραγματικά ένα τηλέφωνο, ενώ η Retina οθόνη του το κάνει ιδανικό για να δει κάποιος σειρές και ταινίες εν κίνηση.

Το τελευταίο μοντέλο έχει τον διπύρηνο A5 επεξεργαστή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικό για gaming, ειδικά με τα τόσα χιλιάδες παιχνίδια που υπάρχουν πλέον στο App Store. Εκτός από το iPhone και το iPad, το iPod touch έχει βοηθήσει την Apple να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο από την αγορά των mobile παιχνιδιών ενώ έχει κλέψει και ένα σημαντικό μερίδιο από τη Nintendo και τη Sony.

Επιπλέον, είναι ο πιο φθηνός τρόπος για να πάρει κάποιος πρόσβαση στο iOS οικοσύστημα της Apple, το οποίο είναι το σπίτι 800.000 εφαρμογών.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS