ΑρχικήinetΚαινούργια Mac και εκμοντερνισμένο iOS αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στο WWDC

Καινούργια Mac και εκμοντερνισμένο iOS αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στο WWDC

wwdc

O Jim Darlymple, του The Loop, δημοσίευσε χθες τις δικές του προβλέψεις για το τι θα δούμε στο φετινό WWDC. Ο Darlymple έχει καλό ιστορικό προβλέψεων για την Apple γιαυτό και ίσως αυτά που είπε να ισχύουν.

Σύμφωνα με τον Darlymple, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε καινούργιο iPhone ή iPad, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε καινούργιους Mac υπολογιστές (ίσως MacBook Air μιας και έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται από την αγορά σιγά σιγά).

Η Intel ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει τη νέα γενιά επεξεργαστών της, Haswell, στις αρχές του Ιουνίου, γιαυτό και αναμένετε τα επόμενης γενιάς Mac να φοράνε αυτούς, αντί του Ivy Bridge. Εκτός όμως από τα MacBook Air, άλλοι υποψήφιοι είναι και τα MacBook Pro, Mac mini και το πολύ-αναμενόμενο καινούργιο Mac Pro.

O Darlymple δεν είπε ποιους Mac θα παρουσιάσει η Apple στο WWDC, ωστόσο είπε τι μπορούμε να περιμένουμε από το καινούργιο iOS 7, και δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν.

“Προσωπικά πιστεύω ότι η Apple δεν θα φτάσει τόσο μακριά όσο κάποιοι νομίζουν”, είπε. “Ο τρόπος με τον οποίον βλέπω το iOS 7, είναι ένας εκμοντερνισμός του λειτουργικού, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά, όπως έκανε τόσα χρόνια και με το OS X.”

Όσο για το OS X 10.9, ο Darlymple είπε ότι περιμένει πως και πως να δει τι έχει κάνει η Apple, διότι οι χρήστες περιμένουν μια βαθιά ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών της γιαυτό και προβλέπει ότι το OS X θα προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα από το iCloud.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS