ΑρχικήsecurityΗ Kaspersky διοργανώνει το Government Cybersecurity Forum 2013

Η Kaspersky διοργανώνει το Government Cybersecurity Forum 2013

Λίγες μέρες έμεινανγια την έναρξη του 2013 Government Cybersecurity Forum που διοργανώνει η εταιρεία ασφαλείας Kaspersky.

kasperskygovforumΚυβερνητικά στελέχη, στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και εμπειρογνώμονες τεχνολογίας θα συναντηθούν για να συζητήσουν για τις τρέχουσες διαδικτυακές απειλές με στόχο να ανακαλύψουν τρόπους ενσωμάτωσης νέων αμυντικών τεχνολογιών στις δομές τους. Την δημιουργία νέων δημόσιων πολιτικών για μια ολοκληρωμένη εθνική μηχανογραφική υποδομή ασφαλείας.

Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει τον πρώην διευθυντής της CIA Michael Hayden, τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας για τον κυβερνοχώρο του Λευκού Οίκου Howard Schmidt, τον CEO της Kaspersky Eugene Kaspersky, τον Γενικό Γραμματέα της INTERPOL Ronald Noble, τον Larry Zelvin διευθυντή του National Cybersecurity and Communications Integration Center στο DHS, και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, από τις 8:30 – 14:15 μ.μ., στο κτίριο Ronald Reagan, στην διεύθυνση 1300 Pennsylvania Ave, στην Ουάσιγκτον, DC.

Πρόσθετες λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS