ΑρχικήinetΠρώην Διευθυντής της Microsoft ετοιμάζει αλυσίδα καταστημάτων μαριχουάνας

Πρώην Διευθυντής της Microsoft ετοιμάζει αλυσίδα καταστημάτων μαριχουάνας

maria huanaΟ Jamen Shively ελπίζει να κάνει με τη μαριχουάνα ότι έχουν κάνει τα Starbucks με τον καφέ.

Ο Shively, ο οποίος εργαζόταν σαν Διευθυντής Εταιρικής στρατηγικής της Microsoft μέχρι το 2009, συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη συνοδευόμενος από τον πρώην πρόεδρο του Μεξικού για να συζητήσουν τα σχέδιά του για την κατασκευή ενός εθνικού brand name της μαριχουάνας στις ΗΠΑ, που θα ονομάζεται Diego Pellicer.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Shively ανέφερε τα φιλόδοξα σχέδιά του για να καταφέρει να προσελκύσει 10 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται για την χρηματοδότηση της νέας εταιρείας ελπίζοντας ότι θα έχει εκατομμύρια πελάτες χρήστες μαριχουάνας, σύμφωνα με το Associated Press.

“Ας κάνουμε κάτι μεγάλο ή να πάμε σπίτια μας,” δήλωσε ο Shively στη συνέντευξή που έδωσε στους The Seattle Times πριν από τη συνέντευξη Τύπου. “Περιμένουμε περισσότερα εκατομμύρια (από αυτή την επιχείρηση) από ότι έχει η Microsoft.”

Ο Shively σχεδιάζει να αγοράσει εκτάσεις και επιχειρήσεις καλλιέργειας μαριχουάνας που χρησιμοποιούν στην ιατρική από την Ουάσιγκτον και το Κολοράντο. H έδρα της επιχείρησης θα είναι στο Σιάτλ. Η Ουάσιγκτον πρόσφατα ψήφισε την νομιμοποίηση της μαριχουάνας. Ο Shively όμως ήταν κάπως ασαφής για τα αν τα σχέδιά του συμμορφώνονται με τους ομοσπονδιακούς νόμους για τη δημιουργία ενός εθνικού brand name, αναφέρει το Mashable.

Δείτε το σχετικό βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS