ΑρχικήinetΤα σχέδια του καινούργιου Apple Store στο San Francisco ίσως να εκτροχιαστούν...

Τα σχέδια του καινούργιου Apple Store στο San Francisco ίσως να εκτροχιαστούν λόγο ενός σιντριβανιού

premium_portrait_photo1

Δυο εβδομάδες πιο πριν τα σχέδια της Apple για να μετακινήσει το Apple Store της στο San Francisco μερικά τετράγωνα πιο κάτω στο Union Square, είχαν αγκαλιαστεί θετικά από τους πολιτικούς και τους πολεοδόμους και απ’ ότι φαίνονταν η συμφωνία είχε κλείσει. Ωστόσο, μάλλον δεν έκλεισε τελικά, διότι τα σχέδια της Apple συμπεριλαμβάνουν και το ξήλωμα ενός σιντριβανιού το οποίο οι πολίτες της περιοχής έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Σύμφωνα με το San Francisco Chronicle, τα τωρινά σχέδια της Apple για το κατάστημα δεν συμπεριλαμβάνουν κάποιο χώρο για το μπρούτζινο συντριβάνι, το οποίο είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Ruth Asawa. Οι ντόπιοι ανησυχούν μήπως η Apple το ξηλώσει ή το κρύψει εντελώς, κάτι το οποίο ανήσυχε τους πολιτικούς και έφτασε μέχρι το δήμαρχο Ed Lee να ξανά σκέφτεται το κατά πόσο θέλουν να υποστηρίξουν τα σχέδια της εταιρείας.

“Δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό” είπε ο Lee, ο οποίος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι πρέπει να ξανά ρίξει μια ματιά στα σχέδια και να φανταστεί το πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και το πως θα μπορούσε η Apple να εισάγει και το συντριβάνι στη πρόταση της. Επιπλέον, η Apple θέλει να χτίσει και έναν πολύ ψηλό κενό τοίχο από τη μια πλευρά, ο οποίος μπορεί να χαλάσει την αισθητική του χώρου ή ακόμα και να γίνει στόχος βανδαλισμών.

Υπάρχει ακόμα αρκετός καιρός για να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και τα σχέδια της Apple πρέπει πρώτα να πάρουν έγκριση από τις αρμόδιες επιτροπές.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS