ΑρχικήinetΕφαρμογή Pipe του Facebook μεταφορά αρχείων μέχρι και 1GB από αύριο

Εφαρμογή Pipe του Facebook μεταφορά αρχείων μέχρι και 1GB από αύριο

Η εφαρμογή Pipe για το Facebook θα σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε αρχεία μεγέθους έως και 1GB στους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο, μέσω συνδέσεων peer-to-peer και όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο του κοινωνικού δικτύου.

Η εφαρμογή Pipe, ένα app του Facebook που θα σας επιτρέπει να μοιραστείτε αρχεία σε πραγματικό χρόνο με άλλους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, θα είναι διαθέσιμη για  όλους από την Τετάρτη.

Pipe

Πώς θα λειτουργεί:

Είναι πραγματικά πολύ απλό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το app Pipe στο Facebook και κάνοντας ένα απλό drag-and-drop θα μπορείτε να στέλνετε αρχεία σε κάποιον φίλο σας που χρησιμοποιέι και αυτός την εφαρμογή. Τα αρχεία αποστέλλονται μέσω συνδέσεων peer-to-peer (P2P) και έτσι κανείς – συμπεριλαμβανομένων του Facebook αλλά και της Pipe – δεν θα είναι σε θέσει να μπορεί να εξακριβώσει τι στέλνετε.

Κάτι σαν το “Dropbox” δηλαδή.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της νέας εφαρμογής προσπαθούμε να βρούμε απάντηση στο ερώτημα: ποιοι θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε να μοιράζονται αρχεία δουλειάς μέσω του Facebook..

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS