ΑρχικήsecurityΟι Anonymous και οι Syrian Electronic Army χτύπησαν τη σελίδα του Τούρκου...

Οι Anonymous και οι Syrian Electronic Army χτύπησαν τη σελίδα του Τούρκου Πρωθυπουργού

Οι  Anonymous αλλά και οι γνωστοί μας Syrian Electronic Army(SEA) διεξάγουν μια πολύ σοβαρή επίθεση στον κυβερνοχώρο κατά της τουρκικής κυβέρνησης μετά την βία της αστυνομίας κατά των ειρηνικών διαδηλωτών.turk_hacker

Οι Anonymous hackers που χρησιμοποιούν σαν ψευδώνυμο στο twitter το  @AnonsTurkey και η ομάδα SEA ομάδα παραβίασαν την επίσημη ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού (basbakanlik.gov.tr​​) και απέκτησαν πρόσβαση σε δεδομένα από το διακομιστή της.

“Η Τουρκική Gezi Αντίσταση είναι μια από τις πιο ευγενείς κοινωνικές εξεγέρσεις στην πρόσφατη ιστορία μας. Ο τουρκικός λαός, γυναίκες, παιδιά, νέοι και γέποι, που καταπιέζονται από ένα παντοδύναμη καθεστώτος, ξύπνησαν πλέον για τα καλά και ο φόβος άλλαξε πλευρά:.. ο τουρκικός λαός δεν φοβάται, τους δυνάστες. και έχουν συνειδητοποιήσει την δύναμη τους σαν ελεύθερο άνθρωποι ” αναφέρουν οι Anonymous στο σημερινό δελτίο Τύπου.

Οι Anonymous λέγεται ότι έχουν στα χέρια τους διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς τηλεφώνων. Ωστόσο, δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα όλα τα δεδομένα. Εν τω μεταξύ, οι Syrian Electronic Army επιτέθηκαν στην ίδια ιστοσελίδα και  διαρρεύσαν περισσότερες από 60 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικούς πρόσβασης.

Οι χακτιβιστές κατάφεραν να παραβιάσουν μια σειρά από κυβερνητικές ιστοσελίδες: kys.rshm.gov.tr​​, gatab.gov.tr ​​και άλλες.

Νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέντ Αρίντς ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση της αστυνομίας στις αρχικές διαμαρτυρίες. Ωστόσο, οι Τούρκοι διαδηλωτές δεν φαίνεται να δέχονται την συγνώμη της κυβέρνησης και συνεχίζουν τη διαμαρτυρία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS