ΑρχικήReviewsUSB docking οθόνη Philips 231P4UPES

USB docking οθόνη Philips 231P4UPES

v\:* {behavior:url(#default#VML);}
o\:* {behavior:url(#default#VML);}
w\:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

800×600

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;}

Επεκτείνετε το χώρο εργασίας σας με ένα μόλις καλώδιο

Άμεση παραγωγικότητα: συνδέοντας το φορητό σας υπολογιστή με τη νέα οθόνη 23-ιντσών αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα συνδεδεμένα περιφερειακά με ένα μόλις καλώδιο USB

USB docking

Ποιος θέλει να σπαταλά πολύτιμο χρόνο συνδέοντας και αποσυνδέοντας κάθε μέρα από το φορητό του υπολογιστή περιφερειακά, όπως εκτυπωτές, driversκαι ποντίκι; Και να επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία κάθε φορά που αλλάζει χώρο από το σπίτι στο γραφείο, ή από το γραφείο στην αίθουσα συσκέψεων; Με την USBdockingοθόνη 231P4UPES 23-ιντσών, η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, επιτέλους δίνει τέλος στην ακαταστασία που επικρατεί στην επιφάνεια του χώρου εργασίας και στην ταλαιπωρία εγκατάστασης.  Οι χρήστες συνδέουν το φορητό τους υπολογιστή απευθείας στην οθόνη με ένα μόνο καλώδιο USB και επεκτείνουν αμέσως το χώρο εργασίας τους,  αποκτώντας πρόσβαση σε όλες τις συσκευές που συνδέονται με την οθόνη. Και φυσικά, η άμεση αύξηση της παραγωγικότητας συνδυάζεται με την εξαιρετική εμπειρία θέασης, όπως με κάθε οθόνη Philips.

 

231P4UPES_pivot90Plug & work– απίστευτη ευκολία με μια υποδοχή USB

Η dockingοθόνη 231P4UPES έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που βρίσκονται σε κίνηση και αναζητούν ευέλικτες λύσεις, όπως στελέχη εταιριών που ταξιδεύουν συχνά και ευέλικτες ομάδες εργασίας.  Με τρεις θύρες υποδοχής (δύο θύρες USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και μία θύρα USB 2.0), η οθόνη παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα συνδεδεμένα περιφερειακά – εκτυπωτές, εξωτερικές μονάδες, φωτογραφική μηχανή ή  ποντίκι. Εκτός από τη σύνδεση με τις εξωτερικές συσκευές, το USB 3.0 καλώδιο μεταδίδει  σήμα βίντεο και δικτύου,  ενώ συνδέεται άμεσα και με το internet ή το intranet μέσω της ενσωματωμένης θύρας Ethernet. Τα οφέλη είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά για τους χρήστες των ultranotebooksπου ενδεχομένως έχουν περιορισμένες υποδοχές και ως εκ τούτου περιορισμένες επιλογές για τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα docking οθόνη για φορητούς υπολογιστές”, λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος της MMD Europe. “Οι σημερινοί επαγγελματίες είναι άνθρωποι που μπορούν να είναι παραγωγικοί οπουδήποτε. Όπου κι αν πάνε, ο φορητός τους υπολογιστής πάει μαζί! Και η προοπτική να  ασχολούνται με ένα σωρό καλώδια κάθε φορά που θέλουν να συνδεθούν  στο γραφείο σίγουρα δεν είναι ελκυστική. Η νέα οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν άμεσα -με μόλις ένα βήμα αποκτούν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο περιφερειακών- και γίνονται πιο παραγωγικοί στη στιγμή”.

Στους χώρους εργασίας οι άνθρωποι σπάνια παραμένουν στο γραφείο τους, καθώς συμμετέχουν σε ομαδικές συναντήσεις, παρακολουθούν παρουσιάσεις ή συζητούν με πελάτες. Η οθόνη 231P4UPES είναι ιδανική για γραφεία κοινής χρήσης, καθώς και για συναντήσεις ομάδων εργασίας. Οι χρήστες συνδέουν απλώς τον φορητό τους υπολογιστή και αποκτούν άμεση πρόσβαση σε desktop ή teamroom. Όσο για την επικοινωνία με συνεργάτες που βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο, τα ενσωματωμένα ηχεία και οι υποδοχές ήχου κάνουν τη τηλεδιάσκεψη μια πραγματική εμπειρία.

231P4UPES_f image 

Μεγεθύνοντας την εμπειρία θέασης-με εξαιρετική ποιότητα

Με τη νέα οθόνη 23–ιντσών οι χρήστες απολαμβάνουν λαμπερές και ευκρινείς εικόνες ενώ έχουν τη δυνατότητα να μεγεθύνουν την επιφάνεια εργασίας του φορητού τους υπολογιστή και  να ενισχύσουν την παραγωγικότητα χάρη στην πιο ευρύχωρη οθόνη. Η ποιότητα της οθόνης είναι σίγουρα συναρπαστική, με αναπαραγωγή εικόνων υψηλής αντίθεσης και θέαση ευρείας γωνίας (ιδανική για τη συνεργασία ομάδων). Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται με τη ρυθμιζόμενη βάση ύψους 13εκ  και τη λειτουργία AutoPivotπου εξασφαλίζει τη βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε κατάσταση.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς προσπάθεια

Σχεδιασμένη με μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες για την άμεση μείωση κατανάλωσης ενέργειας, η οθόνη πληροί τα πρότυπα EPEATGold και TCO 6.0, δύο πολύ σημαντικά σημεία αναφοράς. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία PowerSensor, η οποία χαμηλώνει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνη τη στιγμή που ο χρήστης απομακρύνεται, διασφαλίζοντας ότι και η οθόνη κάνει ένα διάλειμμα. Αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, ενώ ο διακόπτης ρεύματος 0W εξασφαλίζει μηδενική ενέργεια όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

 

Τεχνικάχαρακτηριστικά–Philips 23-ιντσών LCD Νotebook Docking οθόνη

LCD panel type, size

23″ (58.4 cm) TFT LCD

Backlighting technology

W-LED

Optimal resolution

1920 x 1080 @ 60 Hz

Viewing angle

170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10

Brightness

250 cd/m²

SmartContrast ratio

20,000,000:1

Pixel pitch

0.265 x 0.265 mm

Display colors

16.7 M

Connectivity

USB: USB 2.0 x 1, USB 3.0 x 2

Signal Input: USB 3.0 upstream, VGA (Analog )

Sync Input: Separate Sync(VGA only), Syncon

Green (VGA only)

RJ45: through USB

Microphone in: through USB and mini jack

Headphone out: through USB and mini jack

Stand

Height adjustment: 130 mm

Pivot: 90 degree

Swivel: -65/65 degree

Tilt: -5/20 degree

Sustainability

Environmental and energy: PowerSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS

Recyclable packaging material: 100 %

Post consumer recycled plastic: 65%

Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards

Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, UL/cUL, WEEE

DisplayLink

Needs to be installed for both PC and MAC

 

Η οθόνη Philips 231P4UPESείναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με προτεινόμενη τιμή  €253 προ ΦΠΑ (€329 με ΦΠΑ). 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS