ΑρχικήinetΑυτό είναι το μηχάνημα που θα χρησιμοποιήσει η Apple για τις επισκευές...

Αυτό είναι το μηχάνημα που θα χρησιμοποιήσει η Apple για τις επισκευές σπασμένων οθονών στα iPhone

iphonerepair

Η νέα πολιτική της Apple αναφέρει πως κάτοχοι iPhone που είχαν την ατυχία να σπάσει η οθόνη τους αντί να αγοράσουν ένα νέο από την εταιρεία θα έχουν την ευκαιρία πηγαίνοντας σε ένα Apple Store να την επισκευάσουν και να την αντικαταστήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επισκευή και η τοποθέτηση νέας οθόνης δεν θα γίνεται με το χέρι αλλά μέσω ενός ειδικού μηχανήματος το οποίοι ξεκίνησε η Apple να εγκαθιστά σε όλα τα Apple Stores της. Το μηχάνημα που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία δεν διεκδικεί δάφνες σχεδιασμού και είναι ογκώδεις και άσχημο αλλά το θέμα είναι πως η επισκευή θα γίνεται με ακρίβεια και με βάση τα εργοστασιακά στάνταρ.

Το κόστος επισκευής ανέρχεται στα $149 και το αποτέλεσμα αν είστε τυχεροί θα είναι εφάμιλλο με το να αγοράζατε ένα καινούργιο iPhone. Λέμε αν είστε τυχεροί γιατί οι πρώτες φήμες από τα Genius Bar της Apple αναφέρουν πως με το εν λόγω μηχάνημα στα πρώτα τεστ που κάνανε παρουσίασε πρόβλημα μιας και τους επέστρεφε σπασμένα iPhone!

Φυσικά το πρόβλημα αυτό με το μηχάνημα θα λυθεί άμεσα από την Apple μιας και μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας επισκευών που θέλει να λανσάρει υπολογίζεται πως θα φέρει $1 δισεκατομμύριο στα ταμεία της.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS