ΑρχικήReviewsXbox One τον Νοέμβριο στα 499 δολάρια

Xbox One τον Νοέμβριο στα 499 δολάρια

xbox_oneΤο Xbox One θα κυκλοφορήσει σε 21 αγορές σε όλο τον κόσμο το Νοέμβριο του 2013. Κάθε σύστημα Xbox One θα περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox One – με σκληρό δίσκο 500 GB, Blu-ray και ενσωματωμένο Wi-Fi— το νέο Kinect, το ασύρματο χειριστήριο Xbox One Wireless Controller, και μια συνδρομή με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών Xbox Live Gold για τα νέα μέλη.

  • Η τιμή του Xbox One ορίστηκε στα 499 δολάρια στις ΗΠΑ, τιμή που είναι διπλάσια από την τρέχουσα τιμή του Xbox 360 με τον αισθητήρα Kinect. Στην ελληνική αγορά, το Xbox 360 4GB διατίθεται γύρω στα 145 ευρώ. Η κονσόλα με σκληρό δίσκο 250GB πωλείται γύρω στα 180 ευρώ. Όταν το Xbox 360 συνοδεύεται από τον αισθητήρα Kinect (ή και έναν τίτλο παιχνιδιού) η τιμή ξεπερνάει τα 230 ευρώ και μπορεί να φτάσει στα 330 ευρώ ανάλογα με τον συνοδευτικό τίτλο. H συνδρομή στο Xbox Live Gold κοστίζει 5 ευρώ το μήνα (ή χαμηλότερα εάν εγγραφείτε για 3 ή 12 μήνες) και μεταφέρεται στο Xbox One.

Το ασύρματο χειριστήριο (Xbox One Wireless Controller) έχει ανανεωθεί με περισσότερες από 40 τεχνικές και σχεδιαστικές καινοτομίες, τονίζει η Microsoft. Η μεγαλύτερη ακρίβεια και ο καλύτερος έλεγχος επαφίονται στους μοχλούς αντίχειρα και στο νέο περίγραμμά του. Οι νέοι μηχανισμοί ενεργοποίησης δονήσεων θα αναλάβουν να ανεβάσουν το βαθμό ρεαλιστικής συμμετοχής του παίκτη στο παιχνίδι.

Το χειριστήριο του Xbox One είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συγχρονισμό με το νέο Kinect, επιτρέποντας και στα δύο να συνδεθούν αυτόματα, ώστε να δημιουργούν απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ των παικτών.

Στα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο περιλαμβάνεται επίσης το Xbox One Play & Charge Kit. Περιλαμβάνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για το ασύρματο χειριστήριο όπως και ένα καλώδιο φόρτισης που συνδέεται στην κονσόλα, ώστε οι παίκτες μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν μπαταρίες μίας χρήσης. Το Play & Charge Kit φορτίζεται με διπλάσια ταχύτητα από το αντίστοιχό του Xbox 360 και φορτίζεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή κάθε φορά που η κονσόλα είναι σε κατάσταση αναμονής. Είναι διαθέσιμο ανεξάρτητο ή ως μέρος του πακέτου Wireless Controller with Play & Charge Kit.

Τέλος, την ίδια περίοδο θα διατεθούν και τα ακουστικά Xbox One Chat Headset, ένα αξεσουάρ που απευθύνεται σε οπαδούς των online παιχνιδιών, το πακέτο ακουστικών Xbox One Chat Headset, συνδεδεμένο στο χειριστήριο, είναι σχεδιασμένο για παιχνίδια μεγάλης διάρκειας και συνομιλία με καθαρή φωνή. Με νέο σχεδιασμό για μικρό βάρος και άνεση, το μονοφωνικό σετ ακουστικών συνομιλίας προσφέρει ψηφιακό ήχο και μονοκατευθυντικό μικρόφωνο. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να απομακρύνουν τα χέρια τους από το χειριστήριο για να φτάσουν στα κουμπιά σίγασης (mute) και έντασης ήχου (volume).

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS