ΑρχικήinetΗ Google έστειλε ένα μυστηριώδες πακέτο στους πρώτους ιδιοκτήτες Google Glass

Η Google έστειλε ένα μυστηριώδες πακέτο στους πρώτους ιδιοκτήτες Google Glass

Google-GlassΛίγους μήνες πριν, η Google πραγματοποίησε διαγωνισμό για να καθορίσει ποιοι θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν τα Google Glass. Ήταν ένα παράξενο είδος του διαγωνισμού όμως, καθώς όλοι οι νικητές είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πληρώνουν $ 1.500 για να αποκτήσουν τη συσκευή.

Παρόλα αυτά, αρκετοί χιλιάδες άνθρωποι έτρεξαν να πάρουν το νέο προϊόν της Google και σήμερα είναι οι υπερήφανοι ιδιοκτήτες της hands-free συσκευής.

Η Google λοιπόν μάλλον από ενοχές ( 🙂 ) αποφάσισε να στείλει σε όλους τους πρώτους ιδιοκτήτες των Google Glass ένα δώρο. Η συσκευασία έχει την ένδειξη ότι προέρχεται από την Google X, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι περιέχει.

Μπορεί κάλλιστα να είναι ένα t-shirt, κάτι το οποίο είναι προς το παρών η δημοφιλέστερη άποψη, αλλά μπορεί να περιέχει και κάτι άλλο. Κάποιοι εικάζουν, αν και μπορεί να είναι απλά ευσεβείς πόθοι, ότι περιέχει το νέο λευκό Nexus 4.

Βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιο είδος αξεσουάρ για τα Glass Google, ή κάτι που θα επεκτείνει την λειτουργικότητα τους.

Ότι και αν περιέχει το πακέτο όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μάθουμε και μάλιστα σύντομα, καθώς τα πρώτα πακέτα θα αρχίσουν να καταφθάνουν τις επόμενες μέρες στα χέρια των αποδεκτών τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS