ΑρχικήinetH Αpple θα λανσάρει τρία χρώματα στο επερχόμενο iPhone 5S (Φήμη)

H Αpple θα λανσάρει τρία χρώματα στο επερχόμενο iPhone 5S (Φήμη)

iPhone-5S

Σύμφωνα με το κινεζικό site Macokatara που κατά καιρούς έχει αποδειχτεί σωστό σε φήμες που κυκλοφορεί για επερχόμενα προϊόντα της Apple και δη για iPhone, αναφέρει σήμερα πως το επερχόμενο iPhone 5S θα έρθει σε χρώμα μαύρο, λευκό αλλά και χρυσό. Παράλληλα με αυτή την κυκλοφορία θα έχουμε και το “φτηνό” iPhone το οποίο θα έρθει σε 5 διαφορετικά χρώματα παρόμοια με αυτά των bumber που είχε κυκλοφορήσει η Apple για το iPhone 4.

Και ενώ οι φήμες για τις χρωματικές διαφοροποιήσεις του “φτηνού” iPhone δεν μας προξενούν καμιά ιδιαίτερη εντύπωση η ιδέα ενός χρυσού iPhone 5S είναι το λιγότερο ανατριχιαστική.

Θα την αποκλείαμε λοιπόν τελείως σαν φήμη αν πίσω στο Μάιο δεν είχαν διαρρεύσει sim trays του iPhone 5S με την μια από αυτές να είναι σε χρυσαφί απόχρωση. Μπορεί λοιπόν το Macokatara να είναι μέσα στις προβλέψεις του αυτές.

Βέβαια δεν πιστεύουμε πως το mock up της παραπάνω εικόνας είναι κοντά σε αυτό που θα έχει η Apple  στο μυαλό της για ένα χρυσαφί iPhone αλλά με βάση τα παραπάνω δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε τρία χρώματα στο επερχόμενο iPhone 5S με το ένα σε χρυσαφί αποχρώσεις!!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS