ΑρχικήinetTo Microsoft Office για iPhone είναι εδώ...μη χαίρεστε

To Microsoft Office για iPhone είναι εδώ…μη χαίρεστε

Office-MobileΗ Microsoft έχει ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Office Mobile για το iPhone, μια μάλλον περιορισμένη εφαρμογή που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της συσκευής να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν έγγραφα.

Και ενώ το γεγονός ακούγεται πολύ συναρπαστικό για τα fanboys and girls της Apple, δεν είναι και τόσο, καθώς ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store μπορούν να την χρησιμοποιήσουν μόνο αυτοί που διαθέτουν συνδρομές στις υπηρεσίες Office 365 Premium Home και Office 365 ProPlus.

Η εφαρμογή Office Mobile για το iPhone έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την έκδοση που είναι ήδη διαθέσιμη για τα Windows Phones και επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα  στο λογαριασμό σας του Office 365 και έχετε πρόσβαση επεξεργασίας και δημιουργίας αρχείων του Microsoft Word, Excel και PowerPoint.

Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για συσκευές με μικρή οθόνη, όπως το iPhone, για να δημιουργήσετε ή να διαβάσετε κάποιο έγγραφο με ευκολία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Office Mobile για το iPhone είναι η ενσωματωμένη επιλογή κοινής χρήσης που μπορεί να σώσει τα έγγραφα απευθείας στο SkyDrive ή το SkyDrive Pro. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ένα έγγραφο ως συνημμένο του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS