ΑρχικήinetΜουσική βιομηχανία μαζική επίθεση στους πειρατές του Ηνωμένου Βασιλείου

Μουσική βιομηχανία μαζική επίθεση στους πειρατές του Ηνωμένου Βασιλείου

tom and jerryΟι αντι-πειρατικές φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά το τελευταία διάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν καταφέρει ήδη να σταματήσουν αρκετές μεγάλες ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων, μέσω μιας αρκετά απλής και φθηνής διαδικασίας και συνεχίζοντας έχουν καταφέρει να μπλοκάρουν πολλά proxy sites που επέτρεπαν στους πειρατές να συνδεθούν με τα μπλοκαρισμένα sites.

Αυτή πάντως φαίνεται να είναι μόνο η αρχή.  Η μουσική βιομηχανία έχει ακόμα 20 τουλάχιστον ιστοσελίδες στο στόχαστρο της και ο στόχος τους είναι να τις μπλοκάρουν μέχρι το τέλος του 2013.

Τα βρετανικά δικαστήρια, εγκρίνουν και  η βιομηχανία του θεάματος συνεχίζει να τους στέλνει αιτήματα.

Ααυτό που δεν έχουν λάβει ίσως πολύ στα σοβαρά, είναι το γεγονός που παρατηρήσαμε στο Pirate Bay. Με το που αποκλείστηκε, δημιουργήθηκαν αμέτρητα proxys. Το ίδιο έγινε αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των KickassTorrents, H33T και Fenopy. Και, φυσικά, να μην ξεχνάμε το γεγονός, ότι υπάρχουν αμέτρητες άλλες μικρότερες ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων.

Τα proxy sites αρχίζουν να μπλοκάρονται επίσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν κάτω από διαφορετικές IPs.

Οι πειρατές δεν θα σταματήσουν αν δεν ανακαλύψουν τον επόμενο τρόπο σύνδεσης, αλλά η μουσική βιομηχανία ελπίζει ότι τουλάχιστον μερικοί από αυτούς θα βαρεθούν και θα εγκαταλείψουν. Το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού όμως είναι γνωστό πολλά χρόνια τώρα. Οι πειρατές έχουν αποδείξει ότι αυτό το ποντίκι είναι εξυπνότερο και από τον Jerry.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS