ΑρχικήReviewsSamsung Galaxy NX με 4G, Wi-Fi και Android 4.2

Samsung Galaxy NX με 4G, Wi-Fi και Android 4.2

H Samsung πρόσθεσε στην γκάμα της την πρώτη της ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 με δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω W-Fi αλλά και δικτύων κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα 4G/LTE. Η Samsung Galaxy NX μπορεί να μην τηλέφωνο, έχει όμως όλα τα υπόλοιπα από όσα είχε το Samsung Galaxy S3, που μοιάζει να έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος της κάμερας.

Η Galaxy NX επιτρέπει την πρόσβαση στο σύνολο των apps στο Google Play, ωστόσο έχει προεγκαταστημένα app και υπηρεσίες της Samsung που διευκολύνουν την δουλειά του επαγγελματία φωτογράφου στον οποίο απευθύνεται (Photo Suggest, Story Album). H κάμερα έχει 30 επιλογές σκηνών, υποστηρίζει το λεγόμενο Multi Exposure που συγχωνεύει δύο λήψεις με διαφορετική έκθεση σε μια, και το Animated Photo που ενώνει διαδοχικές λήψεις και δημιουργεί animated GIF έως και 5 δευτερολέπτων. Τέλος, η Samsung Galaxy NX υποστηρίζει την λήψη (και αποστολή) φωτογραφιών με ήχο 9 δευτερολέπτων, το λεγόμενο Sound & Shot που έχει εισάγει το Samsung Galaxy S4.
H Galaxy NX έχει μεγάλο αισθητήρα 20,3MPixel APS-C (23.5mm x 15.7mm) και τον επεξεργαστή της Samsung DRIMe IV, με ταχύτητα κλείστρου 1/6000 sec και 8,6fps. Η οθόνη της κάμερας έχει διαγώνιο 4,3 ίντσες, υποστηρίζει ISO έως και 25600, φέρει Android 4.2 Jelly Bean και κάνει λήψη βίντεο έως και 1080p (1920×1080/25fps). Ζυγίζει 495 γραμμάρια με την μπαταρία 4.360mAh.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS