ΑρχικήinetTo πρώτο Android Smartwatch με NFC από την Sony

To πρώτο Android Smartwatch με NFC από την Sony

Η Sony παρουσίασε στην Σανγκάι «το πλέον προηγμένο smartwatch διαθέσιμο σήμερα», το αδιάβροχο Sony SmartWatch 2 με οθόνη 1,6 ιντσών ( 220 x 176 pixel) και NFC.

Είναι μια δεύτερη οθόνη για το Android smartphone σας, λέει η Sony, ένα πολυ-λειτουργικό ρολόι που φέρνει τις ειδοποιήσεις, τα e-mail, τις κλήσεις και τα μηνύματά σας, αλλά και 200 Android app στον καρπό του χεριού σας.

Με αυτά, η Sony φιλοδοξεί να κερδίσει την μερίδα του λέοντος από μια αγορά που θα πλημμυρίσει από «έξυπνα» ρολόγια -συγκεκριμένα, το 2016 εκτιμάται ότι θα πουληθούν 41 εκατομμύρια smartwatch, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Sony που επιδεικνύει το έξυπνο ρολόι της στην Mobile Asia Expo.

Το δεύτερο smartwatch της Sony –το πρώτο Sony SmartWatch διατίθεται στην ελληνική αγορά αντί 99 ευρώ, αν και απογοήτευσε τους χρήστες η πολυπλοκότητα της ρύθμισής του- επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται τις κλήσεις στο Android smartphone του από το ρολόι, να τραβήξει φωτογραφία από απόσταση με ένα smart camera app, να χειριστεί παρουσιάσεις (Presentation Pal), να ελέγχει την πορεία του στον χάρτη ποδηλατώντας, να διαβάσει e-mail που έχει ήδη κατεβάσει χωρίς να διατηρεί την σύνδεση με το smartphone και άλλα. Το Sony Smartwatch υποστηρίζει επίσης επικοινωνία μέσω NFC.

Το Sony Smartwatch αναμένεται να κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2013, ωστόσο δεν έγινε γνωστή η τιμή του.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS