ΑρχικήinetΚατεβάστε τα Windows 8.1 Preview

Κατεβάστε τα Windows 8.1 Preview

Download-Windows-8-1-Preview

H Microsoft μόλις δημοσίευσε την επίσημη σύνδεση λήψης των Windows 8.1 Preview, έτσι ώστε οι χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα διπλό-boot  (διπλή εκκίνηση) συνιστάται να πάρουν αυτό το λειτουργικό.

Όπως ίσως γνωρίζετε, τα Windows 8.1 Preview προσφέρονται ως δωρεάν ενημέρωση για τους χρήστες με Windows 8,  και με το κύριο πακέτο να είναι διαθέσιμο μέσω του καταστήματος Windows.

Και ακόμα, αφού τα 8.1 είναι μόνο μια προεπισκόπηση, η microsoft θα προσφέρει επίσης την ενημέρωση και ως stand-alone ISO, η οποία θα είναι πιό πρακτική σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναπτύξετε την λειτουργικό σύστημα σε διαφορετικό διαμέρισμα και να το χρησιμοποιήσετε με μια ρύθμιση παραμέτρων διπλής εκκίνησης (double boot).

Φυσικά, οι περισσότεροι χρήστες συνιστάται να πάρετε τα Windows 8.1 Preview μέσω του κατάστημα των Windows, καθώς αυτός είναι ο ασφαλέστερος, ταχύτερος, και πιο εύκολος τρόπος για να αναπτύξετε την ενημερωμένη έκδοση είτε πρόκειτα για desktops είτε για ταμπλέτες.

Οι χρήστες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν αυτό το μικρό κομμάτι , να επανεκκινήσουν την συσκευής τους. Μόνο με αυτό τον τρόπο η συσκεή τους στη συνέχεια να προχωρήσει με την πραγματική εγκατάσταση των Windows 8.1 Preview.

Τα ISO αρχεία δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS