ΑρχικήinetΤα Windows 8.1 RTM ενσωματώνουν το Skype και αποσύρουν το Messaging App

Τα Windows 8.1 RTM ενσωματώνουν το Skype και αποσύρουν το Messaging App

skype

Αν είστε ένας από τους πολλούς χρήστες που έχουν εγκαταστήσει τα Windows 8.1 RTM , ίσως παρατηρήσατε ότι η εφαρμογή Messaging λείπει από την αρχική οθόνη. Αυτό συμβαίνει επειδή η Microsoft σταμάτησε το Windows Live Messenger στην αρχή αυτού του έτους, και έτσι το Messaging app δεν έχει και πολύ νόημα.

Από τα Windows 8.1 RTM θα αποσυρθεί εντελώς το Messaging tool ευνοόντας το Skype και η Microsoft προσπαθεί να θέσει σαν VoIP πλατφόρμα της το προεπιλεγμένο λογισμικό ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στο νέο λειτουργικό της σύστημα.

Το “The Verge” γράφει ότι τα Windows 8.1 RTM θα επιτρέψουν στους χρήστες να απαντούν σε κλήσεις φωνής και βίντεο απευθείας από την αρχική οθόνη και ουσιαστικά μόνο μέσω Skype.

Η Microsoft άρχισε από τον Απρίλιο να αναγκάζει τους χρήστες των desktop να χρησιμοποιήσουν το Skype , αλλά σταWindows 8 το Messaging app έμεινε ανέπαφο. Η ενσωματωμένη έκδοση του Skype για τα Windows 8.1 είναι πιθανό να λειτουργειί με τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα, ως ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά  με στενούς δεσμούς στις πρόσθετες εφαρμογές.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS