ΑρχικήinetΝέα υπηρεσία του Facebook θα δίνει την δυνατότητα δημιουργίας Chat rooms

Νέα υπηρεσία του Facebook θα δίνει την δυνατότητα δημιουργίας Chat rooms

chatΟι προγραμματιστές του Facebook εργάζονται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα δώσει την δυνατότητα δημιουργίας  chat rooms, σε κάθε μέλος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Το νέο project  ονομάζεται “Host Chat”, και όπως αναφέραμε θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν χώρους συνομιλίας, όπου θα μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους. Τα chat rooms θα είναι ανοικτά για τους φίλους χωρίς πρόσκληση, όμως η τακτική λειτουργία συνομιλίας θα λειτουργεί μόνο για τους προσκεκλημένους.

Τα Chat rooms φαίνεται σαν μια περίεργη επιλογή, αλλά Facebook χρειάζεται περισσότερα όπλα για να μπορέσει να σταθεί απέναντι σε ένα ισχυρό ανταγωνισμό από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Το Facebook Messenger είναι ένα από τα προϊόντα τους που έχουν αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές, ακόμη και αν η εφαρμογή δεν είναι πρωτότυπη.

Η Google+ και τα Hangouts όμως εξακολουθούν να είναι μια ανώτερη υπηρεσία, και το Facebook δεν έχει πραγματικά τίποτα για να την αντιμετωπίσει. Αν σκεφτεί κάποιος και την εφαρμογή WhatsApp, για παράδειγμα, που κερδίζει εκατομμύρια χρηστών, το Facebook φαίνεται πραγματικά να υστερεί σε πρωτοτυπία στον τομέα άμεσης επικοινωνίας, αν και είναι μια ιστοσελίδα που έχει επενδύσει στην επικοινωνία μεταξύ των μελών του.

Η νέα υπηρεσία chat room είναι ακόμα στις δοκιμές, αλλά η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS