ΑρχικήinetΠρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΠΑΒΕΤ) 2013

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΠΑΒΕΤ) 2013

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΠΑΒΕΤ) 2013

 

Ημερομηνία: 1/7/2013

 

 internet-freedom

 

Περιγραφή

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων έρευνας και καινοτομίας του ΕΣΠΑ, σχεδίασε και προκήρυξε την πράξη «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΠΑΒΕΤ) 2013» με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 13 Ιουνίου 2013.

Σκοπός της πράξης είναι η ενθάρρυνση και η ανάπτυξη της βιομηχανικής έρευνας και της πειραματικής ανάπτυξης με τη χρηματοδότηση έργων, που θα εκτελεστούν από δυναμικές εγχώριες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η συνολική διαθέσιμη δημόσια δαπάνη της πράξης ανέρχεται στα 19.800.000€ και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» και των ΕΠ των πέντε (5) Περιφερειών σε Μετάβαση.

Στο πλαίσιο της προκήρυξης περισσότερες από 880 επιχειρήσεις συνεργάστηκαν για την υποβολή Ε&Τ προτάσεων. Συνολικά υποβλήθηκαν 582 προτάσεις από μεμονωμένες επιχειρήσεις ή από συμπράξεις ανεξάρτητων μεταξύ τους επιχειρήσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός των προτάσεων ανέρχεται σε 216.986.164€ και η συνολική αιτούμενη δημόσια δαπάνη σε 139.739.033€.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS