ΑρχικήinetΚερδίστε 20 άδειες χρήσης της εφαρμογής Comodo Internet Security Pro 2013

Κερδίστε 20 άδειες χρήσης της εφαρμογής Comodo Internet Security Pro 2013

comodoΗ συντακτική ομάδα του iGuRu.gr είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την εφαρμογή Comodo Internet Security Pro 2013. Η εφαρμογή ασφαλείας σας εγγυάται την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και malware. Σε αντίθεση με άλλα λογισμικά ασφαλείας η εφαρμογή Comodo Internet Security δίνει έμφαση στην πρόληψη και όχι απλώς στην ανίχνευση. Η εφαρμογή Comodo Internet Security Pro 2013 προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε ιούς, trojans, adware, spyware και άλλες απειλές κακόβουλου λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα στο Comodo Internet Security Pro 2013 Review

Όροι Συμμετοχής

Κάντε like και στην σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε 20 άδειες χρήσης της εφαρμογής Comodo Internet Security Pro 2013.

Οι χρήστες που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα μας, μπορούν να κάνουν like, στην δημοσίευση του Facebook και όχι στo άρθρο του secnews.gr.

20 τυχεροί θα κερδίσουν από μία άδεια χρήσης της εφαρμογής ασφαλείας.

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 07.07.2013

Προσοχή! Τα likes θα πρέπει να γίνονται στην σελίδα μας στο Facebook για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τα ονόματα για την κλήρωση. Tα “like” σε αυτή εδώ την δημοσίευση δεν θα μπουν στην κλήρωση αφού δεν θα μπορούμε να εξακριβώσουμε το όνομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS