ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το νέο Fedora 19 Schrödinger's Cat

Κυκλοφόρησε το νέο Fedora 19 Schrödinger’s Cat

fedora19Η νέα final έκδοση του λειτουργικού συστήματος Fedora 19 “Schrödinger’s Cat” κυκλοφόρησε επίσημα και μπορείτε να την κατεβάσετε.

Οι προγραμματιστές του Fedora 19 “Schrödinger’s Cat” μας παρέδωσαν ένα λειτουργικό που υποστηρίζει GNOME, KDE, LXDE, Xfce. Μπορείτε να κατεβάσετε τα ISO στα 32-bit ή στα 64-bit.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Fedora, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι του Red Hat, να έχουν βάλει στόχο τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft και της Apple, που τους θεωρούν αντιπάλους.

“Το Fedora είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα Fedora για να αντικαταστήσετε ή να το τρέξετε παράλληλα με άλλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Microsoft Windows ή το Mac OS X. Το λειτουργικό σύστημα Fedora είναι 100% δωρεάν, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα.

Οι κυριότερες αλλαγές του Fedora 19 “Schrödinger’s Cat”

• Ο πυρήνας του Linux έχει ενημερωθεί στην έκδοση 3.9.0.
• Μια επιλογή έχει προστεθεί προκειμένου να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στο Extlinux bootloader, το οποίο αποτελεί μέρος της οικογένειας των bootloaders SYSLINUX.
• Οι αρχικές οθόνες εγκατάστασης έχουν ανανεωθεί.
• Το πρόγραμμα εγκατάστασης Anaconda έχει ξαναγραφεί και η διανομή υποστηρίζει πλέον κατά την εγκατάσταση το advanced storage, όπως fcoe, iscsi, και multipath.
• Το text mode του εγκαταστάτη Anaconda έχει επίσης βελτιωθεί.
• Η εμφάνιση των GRUB και μενού GRUB έχουν αλλάξει.
• Έχει προστεθεί υποστήριξη για FreeIPA realmd.

Μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές στην επίσημη ανακοίνωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS