ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το νέο Emsisoft Anti-Malware στην έκδοση 8.0

Κυκλοφόρησε το νέο Emsisoft Anti-Malware στην έκδοση 8.0

Η εταιρεία ασφαλείας Emsisoft μόλις κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του Emsisoft Anti-Malware. Η ενημερωμένη έκδοση 8.0, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με τα ήδη προϊόντα ασφαλείας που έχετε ήδη στον υπολογιστή σας προσφέροντας επιπλέον άμυνες από τους κινδύνους που αυξάνονται καθημερινά.

frontpage

Η έκδοση 8.0, οποίο χρησιμοποιεί τον κινητήρα σάρωσης της BitDefender ταυτόχρονα με αυτόν της Emsisoft. Η πολλά υποσχόμενη ενημέρωση αναφέρει στα change log της ότι θα μειώσει τη χρήση της μνήμης κατά περίπου 80MB για μια ταχύτερη και πιο ευέλικτη απόδοση. Το πρόγραμμα που στην προηγούμενη του έκδοση είχαμε γράψει ένα review, ήταν πραγματικά “ελαφρύ”. Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι έχουν καταφέρει οι developers της Emsisoft που μας υπόσχονται ακόμα λιγότερες απαιτήσεις στην μνήμη των συστημάτων μας.

Η νέα έκδοση έρχεται επίσης με την υπόσχεση ενός πολύ βελτιωμένου μηχανισμού σάρωσης και καθαρισμού malware, μαζί με δεκάδες user-interface tweaks, που ζητήθηκαν από τους πελάτες της εταιρείας. Η Emsisoft ακούγοντας τις απαιτήσεις των πελατών της, δείχνει τον δρόμο σε πάρα πολλές εταιρείες (Σκεφτείτε την Microsoft και το start menu button, που στην αρχή δεν ήθελε να ακούσει για αυτό και επέμενε να το ξεχάσουμε).

Το Emsisoft Anti-Malware 8.0 είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν. Λειτουργεί σε υπολογιστές με λειτουργικά Windows XP ή νεότερες εκδόσεις.

Από την σελίδα της εταιρείας.

Προστασία Περιήγησης στο Διαδικτυο: Αν κατά λάθος να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα που περιέχει trojans ή spyware, το Emsisoft Anti-Malware θα σας εμποδίζει να μπείτε στην ιστοσελίδα έτσι ώστε να αποφύγετε τους ιούς. Η ενσωματωμένη λίστα των γνωστών επικίνδυνων και παραπλανητικών ιστοσελίδων ενημερώνεται αυτόματα κάθε μια ώρα.

Προστασία Αρχειων: Αυτό το κρίσιμο επίπεδο προστασίας ελέγχει όλα τα αρχεία που κατεβάζετε και εκτελείτε ενάντια πάνω απο 10 εκατομμυρίων υπογραφών από γνωστά κακόβουλα λογισμικά. Η Προστασία Αρχείων του Emsisoft Anti-Malware είναι έξυπνη και αυτο-βελτιστοποιείται συνεχώς, έτσι δεν θα αισθάνεται τον αντίκτυπο των δεκάδων αρχείων που σαρώνονται στο παρασκήνιο κάθε δευτερόλεπτο.

 

Ανάλυση Συμπεριφοράς: Για να πιάσετε νέες απειλές που δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στις υπογραφές της βάσης δεδομένων, το Emsisoft Anti-Malware παρακολουθεί συνεχώς τη συμπεριφορά όλων των ενεργών προγραμμάτων και δημιουργεί μια ειδοποίηση, το συντομότερο αφότου κάτι ύποπτο συμβεί. Σε συνδυασμό με ζωντανή επαλήθευση Cloud του Emsisoft Anti-Malware Δικτύου είναι το ύστατο όπλο μας ενάντια εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων επιθέσεων malware που οι άλλοι δεν μπορούν να σας προστατέψουν από αυτές. Διαβάστε εδώ να δείτε πώς δουλεύει!

Η τιμή του είναι αρκετά προσιτή αφού για ένας χρόνος προστασίας κοστίζει 19.98 ευρώ.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση

Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η έκδοση 8.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS