ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα υποστηρίζει την προβολή και την μετατροπή...

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα υποστηρίζει την προβολή και την μετατροπή PDF

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε την προσθήκη υποστήριξης για προβολή PDF από την εφαρμογή της Word Web, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να ανοίξουν έγγραφα PDF κατευθείαν από το Οffice.

ms-word

Η εταιρεία εξήγησε ότι οι χρήστες του Outlook.com και και του SkyDrive θα επωφεληθούν από αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δεδομένου ότι θα τους επιτρέπει να ανοίγουν συνημμένα ή αρχεία PDF που αποθηκεύονται στο cloud, χωρίς να χρειάζεται μια διαφορετική εφαρμογή.

“Επιπλέον, από το SkyDrive, θα μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία PDF σε επεξεργάσιμα έγγραφα του Word χωρίς να απαιτείται κάποιο λογισμικό επεξεργασίας PDF. Σημειώστε ότι η μετατροπή δεν θα αλλάζει το original PDF αρχείο αλλά θα δημιουργεί ένα εντελώς νέο αρχείο. Επίσης, ανάλογα με το περιεχόμενο του αρχικού εγγράφου PDF, η μορφοποίηση κατά τη μεταρτοπή του σε ένα εγγράφο του Word μπορεί να διαφέρει από το πρωτότυπο, ” ανέφρε η Microsoft.

Το χαρακτηριστικό κυκλοφορεί παγκόσμια από σήμερα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Word Web, αν δεν βλέπετε το νέο χαρακτηριστικό ήδη θα το έχετε τις επόμενες δύο ημέρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS