ΑρχικήinetΚερδίστε πέντε άδειες χρήσης της εφαρμογής ασφαλείας ESET Smart Security 6

Κερδίστε πέντε άδειες χρήσης της εφαρμογής ασφαλείας ESET Smart Security 6

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του διαγωνισμού κλήρωσης πέντε (5) αδειών χρήσης για ένα ολόκληρο χρόνο, της πολύ γνωστής εφαρμογής ESET Smart Security 6.
esetss 6H εφαρμογή ESET Smart Security είναι μια πλήρης σουίτα. Παρέχει Antivirus, Antimalware, Antispam, Anti-Theft Firewall, Γονικό Έλεγχο, Anti-Phishing και αφαίρεση rootkit. Διαθέτει φίλτρα spam, και έχει πολύ υψηλά σκορ στην αποτελεσματικότητα σάρωσης. Το νέο της χαρακτηριστικό Anti-Theft θα σας εκπλήξει.

Όροι Συμμετοχής

Κάντε like και share στην σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε 5 άδειες χρήσης της γνωστής εφαρμογής ασφαλείας ESET Smart Security 6.

Οι χρήστες που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα μας, μπορούν να κάνουν like και share, στην δημοσίευση του Facebook και όχι στo άρθρο του secnews.gr.

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μία άδεια χρήσης που θα ισχύει για ένα χρόνο.

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 21.07.2013

Προσοχή!

Τα likes και τα share που θα καταμετρηθούν, αφορούν ΜΟΝΟ τη δημοσίευση στο Facebook για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τα ονόματα της κλήρωσης. Tα “like” και τα ”shareσε αυτή εδώ την δημοσίευση δεν θα μπουν στην κλήρωση αφού δεν θα μπορούμε να εξακριβώσουμε το όνομα.

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS