ΑρχικήinetΗ Canonical παρουσιάζει το Ubuntu Edge. Δείτε πρώτοι το νέο Smartphone

Η Canonical παρουσιάζει το Ubuntu Edge. Δείτε πρώτοι το νέο Smartphone

Η Canonical παρουσίασε σήμερα ένα νέο teaser για ένα επερχόμενο προϊόν, στη σελίδα της Ubuntu και σχεδόν αμέσως μετά το νέο της προϊόν.

Κυρίες και κύριοι το Ubuntu Edge είναι εδώ

ubuntu

Την περασμένη Παρασκευή, η Canonical είχε ξανά-τολμησει να αναρτήσει ένα teaser στην ιστοσελίδα της, αλλά το αφαίρεσε πολύ γρήγορα, αμέσως μετά την διαρροή φωτογραφιών από το νέο της τηλέφωνο.

Τα γεγονότα δεν σταμάτησαν εδώ, αφού το Σαββατοκύριακο hackers χτύπησαν τα Forums της Ubuntu αποσπώντας τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης τους.

Σήμερα λοιπόν , ημέρα της υποτιθέμενης κυκλοφορίας του νέου Ubuntu Edge (το πιθανό όνομα του νέου τους προϊόντος) μέχρι και πριν από λίγες ώρες, τίποτα δεν θύμιζε ότι θα συμβεί.

Η Canonical όμως μόλις  παρουσίασε το Ubuntu Edge

Το φιλόδοξο σχέδιο της Canonical είναι να δημιουργήσει ένα εναλλακτικό superphone στο όνομα Ubuntu Edge, που θα είναι σε θέση να τρέξει τόσο ως μια κινητή συσκευή αλλά και σαν ένα PC.

Για να μπορέσει αυτό να συμβεί, η Canonical προσπαθεί να αυξήσει τα κεφάλαια της με μια crowdfunding καμπάνια που είναι ίσως η μεγαλύτερη που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα…. Το ποσό που ζητάει είναι 32 εκατομμύρια δολάρια!

 

Δείτε πρώτοι τα βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS