ΑρχικήinetΣήμερα ίσως επιτραπεί στον Snowden να βγει από το αεροδρόμιο

Σήμερα ίσως επιτραπεί στον Snowden να βγει από το αεροδρόμιο

edward-snowden 1Η Υπηρεσία Μεταναστεύσεων της Ρωσίας μπορεί να χορηγήσει άδεια εισόδου στην Ρωσία σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στον Edward Snowden, ο οποίος έχει εγκλωβιστεί σε ένα αεροδρόμιο της Μόσχας από τον περασμένο μήνα.

Ο Snowden, ζει στην ζώνη διέλευσης του αεροδρομίου Sheremetyevo από την ημέρα που έφτασε από το Χονγκ Κονγκ στις 23 Ιουνίου. Επίσημη αίτηση για προσωρινό άσυλο στη Ρωσία κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα.

Τα αιτήματα προς τις Ρώσικες αρχές μετανάστευσης συνήθως χρειάζονται μέχρι και 7 ημέρες για μια αρχική αξιολόγηση, σύμφωνα με τον Ρώσο δικηγόρο του Snowden, Anatoly Kucherena και ευελπιστούν σε μια προσωρινή χορήγηση άδειας που θα του επιτρέψει να βγει από το αεροδρόμιο, όπως αναφέρει το RT.

Συνήθως χρειάζονται μέχρι και τρεις μήνες για μια απάντηση από την υπηρεσία της Ρωσίας σε αιτήσεις ασύλου. Εάν χορηγηθεί προσωρινό άσυλο θα επιτραπεί στον Snowden να παραμείνει στη Ρωσία για ένα έτος και θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο. Εάν η αίτηση απορριφθεί από την Υπηρεσία Μετανάστευσης, ο Snowden μπορεί να προσφύγει σε δικαστήριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS