ΑρχικήinetΗ Microsoft επιβεβαιώνει την κυκλοφορία των Surface νέας γενιάς

Η Microsoft επιβεβαιώνει την κυκλοφορία των Surface νέας γενιάς

surface1Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει πρόσφατα ότι νέες εκδόσεις τόσο για το Surface RT όσο και για τα Pro tablets αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Ο Steve Ballmer βέβαια έδωσε τελικά περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα μοντέλα σε μια συνέντευξη.

Το Neowin.net αναφέρει ότι ο Ballmer χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να επαναλάβει τις υψηλές προσδοκίες που έχουν από τα Windows 8.1, και παράλληλα επιβεβαίωσε ότι τα νέα Surface είναι υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή.

Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πότε θα κυκλοφορήσουν γιατί η Microsoft επιμένει να το κρατάει μυστικό, αλλά, ορισμένοι αναλυτές αναμένουν ότι η δεύτερη γενιά των tablets θα κυκλοφορήσει κατά την περίοδο των διακοπών, μαζί με ένα 8-ιντσών tablet με Windows 8.1 αφού η Microsoft σχεδιάζει να ανταγωνιστεί την Apple και την Google και το νέο iPad mini και όπως και το νέο Nexus 7.

Επιπλέον, πηγές που γνωρίζουν το θέμα αποκάλυψαν ότι η Microsoft σχεδιάζει να εξοπλίσει το ανανεωμένο Surface RT με έναν νέο επεξεργαστή Qualcomm που θα παρέχει στους χρήστες βελτιωμένα lineup χαρακτηριστικά, με LTE συνδεσιμότητα, αυξημένη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση του νέου λειτουργικού συστήματος 8.1.

Επιπλέον, υπάρχει φήμη που θέλει την Microsoft σχεδιάζει να κάνει το Mini Surface πολύ πιο προσιτό, στην τιμή των 299δολαρίων.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS