ΑρχικήinetΖωγραφίζοντας Κινέζικα γράμματα στο Google translate

Ζωγραφίζοντας Κινέζικα γράμματα στο Google translate

google-translate

H Google Translate προσθέρει ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν ό, τι θέλουν να μεταφράσουν, με τη βοήθεια του ποντικιού.

Αν και η εισαγωγή κειμένου ζωγραφισμένου με το χέρι, προστέθηκε στο Android app το περασμένο έτος, τώρα, η υπηρεσία υποστηρίζει και την web έκδοση. Η desktop έκδοση διαθέτει πλέον ένα εικονικό πληκτρολόγιο που επιτρέπει στους χρήστες να συντάξουν τις λέξεις τους στο αντίστοιχο πεδίο.

Αν και κάνεις δεν μπορεί να ζωγραφίσει τέλεια γράμματα με το ποντίκι, η Google κάνει μία αρκετά αξιοπρεπή δουλειά στο να υπολογίζει τι περίπου έγραψε ο χρήστης … ή τι προσπάθησε να γράψει.

Η υπηρεσία ίσως να είναι βολική για τους κινεζικούς χαρακτήρες που είναι δύσκολο να τους κάνετε copy-paste στο πεδίο. Με βάση αυτούς τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην οθόνη μπορείτε να βοηθηθείτε άμεσα και να προβάλετε την μετάφραση της λέξης.

Για να δείτε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε απλά να επιλέξετε “Χειρόγραφο” από το drop-down μενού. Η υπηρεσία υποστηρίζει 45 γλώσσες μέχρι τώρα, αλλά όχι ακόμα Ελληνικά.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS