ΑρχικήinetΔιαφήμιση της Nokia συγκρίνει το Lumia 925 με το iPhone 5

Διαφήμιση της Nokia συγκρίνει το Lumia 925 με το iPhone 5

Η Nokia έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα μια νέα διαφήμιση που συγκρίνει το Lumia 925 με το iPhone 5. Η νέα διαφήμιση της Nokia σηματοδοτεί μια επιθετική πολιτική marketing της εταιρείας, που η Apple έχει συνηθίσει πια.

nokia-iphone

Η διαφήμιση επικεντρώνεται στις φωτογραφικές δυνατότητες του τηλεφώνου και βασίζεται στην γνωστή καμπάνια της Apple που είχε σαν τίτλο “Photos Every Day“, η οποία άρχισε να τρέχει τον περασμένο Απρίλιο. Χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο voice over και στυλ, και παρουσιάζει ιδιοκτήτες του Lumia να φωτογραφίζουν με τις συσκευές τους.

“Κάθε μέρα, οι περισσότερες φωτογραφίες τραβιούνται από το iPhone παρά από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο. Αλλά στη Nokia, προτιμούμε την ποιότητα, όχι μόνο την ποσότητα.”

Το Lumia 925 της Nokia έχει μια κάμερα 8,7-megapixel εξοπλισμένη με φακό Carl Zeiss Tessar και ένα διάφραγμα f/2.0. Το iPhone 5 αντίστοιχα έχει μια κάμερα  8-megapixel με φακό πέντε στοιχείων και ένα διάφραγμα f/2.4. Η Nokia έχει προσθέσει στο Lumia 925 ένα dual-LED flash, το οποίο μαζί με ένα μικρότερο άνοιγμα, επιτρέπει την ανώτερη απόδοση σε αντίστοιχες συνθήκες φωτισμού.

Δείτε τη διαφήμιση

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS