ΑρχικήinetΤο πρώτο SmartWatch: Gear Galaxy της Samsung.

Το πρώτο SmartWatch: Gear Galaxy της Samsung.

samsung_galaxy_gearΤο Wearable computing συζητιέται πολύ τελευταία, αλλά μόνο συζητιέται. Ίσως έχουμε δει projects σε κανένα γυμναστήριο, αλλά μεγάλες εταιρείες όπως η Samsung και η Google δεν έχουν μπει στο παιχνίδι. Μέχρι τώρα τουλάχιστον γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει σε ένα μήνα. Ένα SmartWatch, το λεγόμενο Gear Galaxy της Samsung, φαίνεται να είναι πολύ κοντά.

Η πληροφορία έρχεται από το έγκυρο Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι “ένα ρολόι σαν smartphone” θα δει τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσίαση του phablet Galaxy Note 3 στην εκδήλωση της εταιρείας Mobile Unpacked 2 στις 4 Σεπτεμβρίου.
Φημολογείται λεπτομέρειες
Τι θα είναι το Gear Galaxy; Πηγές αναφέρουν ότι θα τρέχει Android και θα δίνει την δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις, περιήγησης στο διαδίκτυο, λήψη και αποστολή e-mails. Η συσκευή θα έχει έναν επεξεργαστή dual core Samsung Exynos και 1GB RAM.
Τι έγινε με την Apple; Υποθέτοντας ότι όλες οι φήμες είναι αληθινές η Samsung με το Gear Galaxy περνάει μπροστά στην αγορά αφού δεν έχουμε ακούσει κουβέντα για το iWatch. Η Apple μετα τον θάνατο του Jobs φαίνεται να μένει πίσω σε πρωτοπόρες κινήσεις που ξεσηκώνουν το αγοραστικό κοινό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS