ΑρχικήinetΗ δεύτερη γενιά Surface ετοιμάζεται και η Microsoft προτείνει περιμένετε μερικούς μήνες...

Η δεύτερη γενιά Surface ετοιμάζεται και η Microsoft προτείνει περιμένετε μερικούς μήνες για να πάρετε τη νέα συσκευή

Microsoft-SurfaceΗ Microsoft αποφάσισε πρόσφατα να κάνει μια σημαντική μόνιμη έκπτωση στα Surface RT. Προσπαθώντας να αδειάσει τις αποθήκες της ανακοίνωσε ότι προσφέρει επίσης τα επιδιορθωμένα αποθέματα tablet από επιστροφές σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Τα επιδιορθωμένα Surface RT στα 32 GB κοστίζουν σύμφωνα με την εταιρεία 299 δολάρια, ενώ η εκδόσεις τους στα 64 GB είναι διαθέσιμες προς 349 δολάρια.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο και ένα επιδιορθωμένο; Η Microsoft εξηγεί στην ιστοσελίδα της:

“Όταν αγοράζετε ένα επιδιορθωμένο tablet Surface, παίρνετε ένα μια αξιόπιστη συσκευή Windows που εξετάστηκε προσεκτικά και σχολαστικά από το έμπειρο προσωπικό μας. Όλες οι επιστροφές tablets γυαλίστηκαν ξανά και ενημερώθηκαν με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού και εφαρμογών, έτσι ώστε να είναι τόσο φρέσκα όσο την ημέρα που κατασκευάστηκαν. Παρέχουμε ένα έτος εγγύηση.”

Την ίδια στιγμή όμως, η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά Surface και προτείνει  σε περίπτωση που δεν βιάζεστε να περιμένετε μερικούς μήνες για να πάρετε τη νέα συσκευή.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS