ΑρχικήinetΟ Kim Dotcom θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Νέας Ζηλανδίας το...

Ο Kim Dotcom θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Νέας Ζηλανδίας το 2014

dotcomΟ Kim Dotcom με ένα tweet ανακοίνωσε την απόφαση του να γίνει πολιτικό πρόσωπο. Μετά τις επιδρομές από την Αστυνομία, το κλείσιμο της αυτοκρατορίας του Megaupload και την κατάσχεση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του, τα πράγματα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερα για τον Kim Dotcom τον Ιανουάριο του 2012 .

Είκοσι μήνες αργότερα, ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας κατάφερε να φτάσει την νέα file-hosting υπηρεσία του, Mega.co.nz εκεί που ήταν το Megaupload και η δημοτικότητά της συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο online όσο και σε τοπικό επίπεδο με τους Νεοζηλανδούς να χειροκροτούν τον άθλο του.

Με συνεχιζόμενες εμφανίσεις σε τοπικά κανάλια ο Γερμανός επιχειρηματίας είναι ένα πολύ οικείο δημόσιο πρόσωπο στην χώρα του και αυτό μάλλον σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί.

Το tweet που δημοσίευσε υποδηλώνει ότι σχεδιάζει να εισέλθει στον πολιτικό στίβο .

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

[tweet_embed id=373939897062526977]

Αν και η φωτογραφία του περιοδικού δείχνει τον Dotcom σαν πρωθυπουργό, μιλώντας με το TorrentFreak ο ιδρυτής του Mega ανέφερε ότι, τουλάχιστον για τώρα αυτό δεν είναι εφικτό.

“Δεν είμαι πολίτης της Νέας Ζηλανδίας και ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκλεγώ ο ίδιος στη Βουλή, αλλά μπορώ να είμαι ο πρόεδρος ενός νέου κόμματος”.
“Έχω δημιουργήσει ένα πολιτικό πρόγραμμα και είμαι στα πρώτα στάδια της συνάντησης με τους πιθανούς υποψηφίους” πρόσθεσε ο Dotcom.

Οι εκλογές που έχει βάλει στο μάτι θα γίνουν το Νοέμβριο του 2014 και όπως ανέφερε ο Dotcom υπάρχει αρκετός χρόνος για την δημιουργία του νέου κόμματος. Ελπίζει ότι θα καταφέρει να προσελκύσει ποιοτικούς υποψηφίους κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS