ΑρχικήinetΤο Facebook σταμάτησε το σχέδιο του για αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Το Facebook σταμάτησε το σχέδιο του για αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

facebookΤο Facebook φαίνεται να υποχωρεί, προς το παρόν, με τις αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μετά από κάποιες επικρίσεις που δέχτηκε ομάδες προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Το κοινωνικό δίκτυο με τις αλλαγές που ετοίμαζε ήθελε να καταστεί σαφέστερο ότι έχει το κάθε δικαίωμα στο να μπορεί να χρησιμοποιεί με όποιον τρόπο νομίζει, τα δεδομένα των μελών του, εφ ‘όσον σέβεται τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει στην σελίδα. Δηλαδή οι ​​φωτογραφίες σας θα μοιράζονται για διαφημιστικούς λόγους με τον υπόλοιπο κόσμο μόνο αν είναι δημόσιες.

Έξι ομάδες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής ζήτησαν από την FTC να σταματήσει τις αλλαγές που ετοιμάζει το Facebook, στη βάση μιας διευθέτησης που υπεγράφη από το Facebook το 2011. Έτσι το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να αναβάλει τις αλλαγές.
“Παίρνουμε το χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι οι παρατηρήσεις των χρηστών μας θα αξιολογηθούν για να κριθεί κατά πόσον απαιτούνται περαιτέρω ενημερώσεις”, ανέφερε το Facebook συμπληρώνοντας ότι την άλλη εβδομάδα το θέμα θα έχει διευθετηθεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS