ΑρχικήinetIObit Driver Booster v1.0 Review

IObit Driver Booster v1.0 Review

icon_256Η IObit, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του του προγράμματος Driver Booster. Το εργαλείο θα επιτρέψει σε όλους τους χρήστες των PC (Windows) να ενημερώνουν όλα τα προγράμματα οδήγησης τους (Drivers) με έναν καινοτόμο και εύκολο τρόπο.

Πολλοί από εμάς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του υπολογιστή μας τα παλιά προγράμματα οδήγησης. Προγράμματα οδήγησης τα οποία δεν έχουν ενημερωθεί μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην κατάρρευση του συστήματος μας. Η ενημέρωση των οδηγών είναι το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων για να αποφευχθούν κάθε είδους αστοχίες υλικού. Γνωρίζεται ότι χωρίς drivers τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, από την οθόνη του υπολογιστή σας έως την σύνδεση Wi-Fi που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, η διαδικασία ενημέρωσης είναι πολλές φορές απογοητευτική και προβληματική. Είναι αρκετά κουραστικό να εντοπίζετε ποια είναι τα παλιά προγράμματα οδήγησης και να ανακαλύψετε ποια είναι η σωστή ενημέρωση αλλά και τις αξιόπιστες πηγές που προσφέρουν ασφάλεια.

driver booster

Με το Driver Booster, μπορείτε να προσδιορίσετε εύκολα και να ανανεώσετε τα driver σας όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Το Driver Booster έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ απλή και γρήγορη. Ανιχνεύει και εντοπίζει παλιά προγράμματα οδήγησης αυτόματα. Κατεβάζει και εγκαθιστά τη σωστή ενημέρωση για σας με ένα μόνο κλικ, εξοικονομώντας σας πάρα πολύ χρόνο. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ρυθμίσετε τους οδηγούς που έχουν άμεση σχέση με τα παιχνίδια που χρησιμοποιείτε και έτσι μπορείτε να βελτιώνοντας την απόδοση του gaming. Το Booster Driver έρχεται σαν ένα δωρεάν προϊόν, ενώ υπάρχει και η PRO έκδοση για τους πιο απαιτητικούς. Η τιμή της PRO έκδοσης είναι 29 ευρώ.

mode

Σχετικά με το Booster Driver

Booster Driver ανιχνεύει και εντοπίζει παλιά προγράμματα οδήγησης αυτόματα. Κατεβάζει και εγκαθιστά τις σωστές ενημέρωσεις για σας με ένα μόνο κλικ , χωρίς να χάνετε πολύ χρόνο. Είναι το κατάλληλο εργαλείο για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από τις αστοχίες υλικού, τα κρασαρίσματα , και τα κολλήματα Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε : http://www.iobit.com/driver-booster.php

download

Το iGuRu.gr δοκίμασε την εφαρμογή. Μείναμε παραπάνω από ικανοποιημένοι αμέσως από την εγκατάσταση, η οποία έγινε άμεσα και χωρίς κρυφό-εγκαταστάσεις toolbars και ότι άλλο συνοδεύει μια free εφαρμογή.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα ανακάλυψε ΆΜΕΣΑ όλα τα drivers που χρησιμοποιούμε στο PC των reviews και μας πρότεινε να ενημερώσει ένα που χρειαζόταν ενημέρωση.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να χρειαστεί πολλούς από τους πόρους συστήματος. Μετά την “αθόρυβη” ενημέρωση καταλάβαμε για άλλη μία φορά ότι η IObit δημιούργησε ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο. Όλες οι λειτουργίες του πραγματοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού πράγμα που το καθιστά ιδανικό για χρήστες που δεν έχουν πολλές δεξιότητες με τους υπολογιστές.

done

[review]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS