ΑρχικήinetTwitter πτήση για το Χρηματιστήριο

Twitter πτήση για το Χρηματιστήριο

Twitter-IPOΊσως είναι η μεγαλύτερη δημόσια εγγραφή από από τότε που το Facebook έκανε τα χαρτιά του στο NASDAQ το 2012. Το Twitter ανακοίνωσε με ένα tweet αργά χθες το βράδυ ότι έχει καταθέσει τα χαρτιά του με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να περάσει τις πόρτες του Χρηματιστηρίου.
[tweet_embed id=378262115431092224]

Ιδρύθηκε το 2006 και από τότε το Twitter έχει γίνει πολύ δημοφιλές σαν ένας τρόπος για γνωστούς και τους ξένους να ακολουθούν τις σκέψεις των άλλων μέσα από μηνύματα των 140 χαρακτήρων. Η υπηρεσία αριθμεί 200 εκατομμύρια ενεργά μηνιαία μέλη από τον Φεβρουάριο του 2013.

Πρόωρες δημοσιεύσεις μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Twitter θα καταθέσει τα χαρτιά του για μια δημόσια εγγραφή φέτος και είχαν άφησε να εννοηθεί ότι η μεγάλη εταιρεία ήθελε να κρατήσει ένα “χαμηλό προφίλ”. Χθες αργά το βράδυ, το Twitter ανακοίνωσε ότι την κατάθεση της φόρμας S-1 στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εμπιστευτικά.

Οι επιχειρήσεις με έσοδα λιγότερο από 1 δισεκατομμύρια δολάρια επιτρέπεται να υποβάλουν αίτησεις για IPOs εμπιστευτικά με ένα νέο νόμο που ψηφίστηκε και είναι γνωστός ως JOBS act.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS