ΑρχικήinetΚαι πάλι online το διάσημο OiNK

Και πάλι online το διάσημο OiNK

OINK LOGOΊσως οι περισσότεροι από εσας να μην πρόλαβαν το ιδιωτικό torrent site OiNK, καθότι είναι κλειστό εδώ και χρόνια. Για αυτούς που το θυμούνται πηγές αναφέρουν ότι η ιστοσελίδα θα ξανάρθει online όμως…Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!

Ο torrent tracker OiNK ξεκίνησε το 2004 και πολύ σύντομα έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η κλειστή κοινότητα είχε περίπου 180.000 μέλη, όταν έκλεισε το 2010, μετά από μια νομική διαμάχη.

Αυτή τη φορά γύρω το OiNK θα έρθει και πάλι online αλλά όχι σαν πειρατής που μοιράζει mp3 πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν στις αγορές. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο παλίο της domain και να ζητήσετε να σας αποστείλουν πρόσκληση εγγραφής (Oink.me.uk).

oink
Σύμφωνα με το TorrentFreak, ο ιδιοκτήτης του OiNK αναφέρει ότι το site θα έρθει και πάλι online, με μια διαφορετική προσέγγιση αυτή τη φορά.
“Θα σας ενημερώσουμε για την διαφορετική πορεία που θα κρατήσουμε για να συνεχίσουμε την ιστορία της ιστοσελίδας με μια σε νόμιμη προσέγγιση”, ανέφερε και δεν έδωσε, περισσότερα στοιχεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS