ΑρχικήinetΕκδήλωση με θέμα «Πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού Ανάπτυξης Εφαρμογών»

Εκδήλωση με θέμα «Πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού Ανάπτυξης Εφαρμογών»

OSDCΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα  σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT, www.ekt.gr), συντονιστή του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (www.enterprise-hellas.gr) διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού Ανάπτυξης Εφαρμογών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) στις 17.30, στην αίθουσα «Μικρό Αμφιθέατρο», στο ισόγειο του κτιρίου.

Θα γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας Bo2 που έχει αναπτυχθεί από την Interamerican και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα web4thejob. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (www.enterprise-hellas.gr) και των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:

 

17:30-17:45 Εγγραφές

 

17:45-18:00 Χαιρετισμός – Ενημερωτικές Παρουσιάσεις ΕΕΛ/ΛΑΚ και Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas

 

18:00-18:45 Παρουσίαση του πλαισίου ανάπτυξης εφαρμογών Bo2 (ομιλητής Σπύρος Νάκος, Interamerican)

 

18:45 – 19:30 Παρουσίαση της πλατφόρμας web4thejob (ομιλητής Βενιαμίν Ησαΐας, Founder & CTO at web4thejob.org)

 

19:30 – 20:00 Ερωτήσεις-συζήτηση

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Ν.Παπασπύρου (Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υπεύθυνος του εργαστηρίου Λογισμικού).

 

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες και προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Οι πλατφόρμες που θα παρουσιαστούν μπορούν να αξιοποιηθούν από ΜΜΕ για τις εφαρμογές που βελτιώνουν την παραγωγικότητα τους και από ΜΜΕ του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για να αναπτύξουν πιο αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση: www.ekt.gr/events/live

Το EnterpriseEuropeNetworkHellas στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων 

Το EnterpriseEuropeNetwork είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 και περιλαμβάνει πλέον 600 τοπικούς οργανισμούς σε 54 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική. Υποστηρίζει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις ανά έτος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, τεχνολογικών συνεργασιών και πρόσβασης σε χρηματοδότηση.  Στην Ελλάδα, το δίκτυο EnterpriseEuropeNetworkHellas (www.enterprise-hellas.gr) αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία. Συντονιστής του ελληνικού δικτύου είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ). 

ellak.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS