ΑρχικήinetΠρόσκληση για το ITPro | Dev Connections 2013 της Microsoft (Metropolitan...

Πρόσκληση για το ITPro | Dev Connections 2013 της Microsoft (Metropolitan Expo 7 – 8 Δεκεμβρίου 2013)

Σας μεταφέρουμε την πρόσκληση που μόλις λάβαμε από την Microsoft. Η πρόσκληση αφορά το  συνέδριο ITPro | Dev Connections 2013.
Οι early bird εγγραφές ξεκίνησαν όπως γνωστοποιεί η εταιρεία. Χώρος διεξαγωγής το Metropolitan Expo (περιοχή αεροδρομίου) από τις 7 έως και 8 Δεκεμβρίου 2013.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,

it pro dev connections 2013

Για 6η συνεχή χρονιά και μετά και την περσινή μεγάλη επιτυχία, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά στο φετινό ITPro | Dev Connections 2013 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Metropolitan Expo (περιοχή αεροδρομίου) στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013.

Οι early bird εγγραφές ξεκίνησαν! Εγγραφείτε τώρα και:

  • · κερδίστε 35 ευρώ στο κόστος εγγραφής. H early bird τιμή είναι 95 ευρώ* και ισχύει ως τις 16 Οκτωβρίου. Μετά τις 16 Οκτωβρίου το κόστος εγγραφής θα διαμορφωθεί στα 130 ευρώ*)

*συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

  • · μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα Windows 8 Samsung ATIV Smart PC! Πως; Μετά την early bird εγγραφή σας, κατεβάστε τις trial εκδόσεις των παρακάτω προϊόντων και στείλτε τη γνώμη σας σε μία-δύο λέξεις στο event@itprodevconnections.gr

Hyper-V Server 2012 R2 Preview *NEW*

Windows Server 2012 R2 Preview *NEW*

Windows Server 2012 R2 Essentials Preview *NEW*

System Center 2012 R2 Preview *NEW*

Το συνέδριο ITPro | Dev Connections αποτελεί θεσμό στον κόσμο της πληροφορικής. «Γεννήθηκε» σαν ιδέα από τις τεχνικές κοινότητες των Ελλήνων επαγγελματιών IT autoexec.gr και προγραμματιστών dotnetzone.gr και θεωρείται η απόλυτη τεχνολογική εκδήλωση με πέντε παράλληλα tracks και πάνω από 50 sessions και panel discussions!

Σας περιμένουμε!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS