ΑρχικήinetΡούχα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από την NSA!

Ρούχα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από την NSA!

Anti-Drone BurqaΘέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την κυβερνητική κατασκοπεία; Φοβάστε ότι μπορεί να είστε ο στόχος ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους; Δύο καλλιτέχνες το σκέφτηκαν πριν από εσάς. Έτσι πωλούν πλέον προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Τα  ρούχα τους γιατί για ρούχα πρόκειται  μπορούν να ξεγελάσουν τα drones και μερικά από αυτά κοστίζουν λιγότερο από 100 δολάρια.

Ο Adam Harvey, καλλιτέχνης από την Νέα Υόρκη, συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια μόδας Johanna Bloomfield για να δημιουργήσουν ρούχα και gadgets που ενισχύουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, όπως μεταλλικά t-shirts που ξεγελάσουν τις θερμικές κάμερες, ή κινητά τηλέφωνα που αποφεύγουν τις υποκλοπές.

Τα υψηλής τεχνολογίας gizmos πωλούνται στο πρώτο κατάστημα δώρων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (Privacy Gift Shop) στο New Musem της Νέας Υόρκης. Το κατάστημα θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από το New Musem και μέσα από στην περίοδο των γιορτών.

Ο Harvey και η Bloomfield δεν δημιούργησαν αυτά τα προϊόντα με στόχο το κέρδος, αλλά για να προκαλέσουν μια συζήτηση για τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις δράσεις της NSA.

Η τιμή για ένα αντί-drone  t-shirt φτάνει τα 50 δολάρια 50 και 100 δολάρια για μια θήκη κινητού.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την συνέντευξη που πήρε το Mashable με τον Harvey και την Bloomfield στο New Musem.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS