ΑρχικήinetΑνακοινώθηκαν οι τιμές των Windows 8.1

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Windows 8.1

windows 81Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τις τιμές για τα Windows 8.1, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου.

Τα Windows 8.1 θα προσφέρονται δωρεάν για αυτούς που χρησιμοποιούν ήδη τα Windows 8. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορούν να το κάνουν λαμβάνοντας το προϊόν σαν DVD ή σαν ένα ψηφιακό download από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Χμμ… Η τιμή τώρα, τα Windows 8.1 θα κοστίζουν 119.99 δολάρια, ενώ η Pro έκδοση θα πωλείται για 199.99 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τιμολόγηση βέβαια μπορεί να διαφέρουν από αγορά σε αγορά, όπως συνηθίζει αλλά και δήλωσε η εταιρεία.

Οι χρήστες των Windows 7 που θα θελήσουν να αναβαθμίσουν σε Windows 8.1 μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη επιλογή αναβάθμισης, αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσουν ξανά όλες οι εφαρμογές τους από την αρχή.

Αυτοί που χρησιμοποιούν Windows XP και Vista, θα πρέπει να κάνουν την εγκατάσταση από την αρχή. Δηλαδή με λίγα λόγια χάνουν όλα τα αρχεία, τις ρυθμίσεις, και τα προγράμματα τους. Ένα καλό backup θα σας βοηθήσει αν είστε σε Windows XP και σκέφτεστε να αναβαθμίσετε.
Τέλος, αυτοί που αγόρασαν μια συσκευή με Windows 8.1 και επιθυμούν να πάνε στην Pro έκδοση θα τους κοστίσει 99.99 δολάρια, ενώ η αναβάθμιση του Media Center θα είναι διαθέσιμη με 9.99 δολάρια

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS