ΑρχικήinetΜήνυση στην LinkedIn Corp για hacking στα e-mail των μελών της

Μήνυση στην LinkedIn Corp για hacking στα e-mail των μελών της

LinkedInΗ εταιρεία LinkedIn Corp. κατηγορείται από 4 μέλη της ότι εμπορεύεται προσωπικά στοιχεία των μελών της χωρίς τη συγκατάθεσή τους, πραγματοποιώντας ουσιαστικά hacking στους λογαριασμούς των e-mail τους. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία αποκτά όλες τις επαφές των μελών της τις οποίες εμπορεύεται.
Τέσσερις χρήστες του LinkedIn στις ΗΠΑ μήνυσαν την εταιρεία για τον παραπάνω λόγο και πρόσθεσαν ότι στη συνέχεια όταν δηλαδή πια η εταιρεία έχι αποκτήσει όλες τις επαφές αρχίζει το spamming και το marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η καταγγελία, κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ την Τρίτη στην Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια και περιγράφει τα βήματα που πραγματοποιεί του LinkedIn για το hack και όλα τα υπόλοιπα, χωρίς βέβαια την συναίνεση των χρηστών του.

Οι ενάγοντες, απαιτούν από την εταιρία, να επιστρέψει τα ενδεχόμενα έσοδα που έχει κερδίσει χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των μελών της, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το δικαστήριο την Τρίτη.

Η δικαστική υπόθεση μπορεί να βρεθεί με το όνομα Perkins v. LinkedIn Corp., 13-cv-04303, U.S. District Court, Northern District of California (San Jose).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS