ΑρχικήinetInternet Watch Foundation: Η Amazon έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των παιδόφιλων

Internet Watch Foundation: Η Amazon έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των παιδόφιλων

Μια έρευνα την οργάνωση Internet Watch Foundation αποκάλυψε ότι η web hosting υπηρεσία της Amazon είναι δημοφιλής για την διανομή φωτογραφιών ανηλίκων από τους παιδόφιλους.
Η IWF αναφέρει ότι στην εταιρεία Amazon λαμβάνουν χώρα ανεξέλεγκτες εγκληματικές δραστηριότητες. Ανακάλυψαν γύρω στις 372 παράνομες φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που βρισκόταν σε servers της Amazon για διανομή το πρώτο εξάμηνο του 2013.

InternetWatchFoundation
Έτσι η IWF κατηγορεί τον εταιρεία για την παροχή servers σε τρίτους, οι οποίοι φιλοξενούν στη συνέχεια τις ιστοσελίδες που περιέχουν παράνομο περιεχόμενο.

Η Sarah Smith, μια ερευνήτρια του IWF, αναφέρει ότι ο οργανισμός της έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες για να περιορίσει το αυξανόμενο γεγονός.

Το παράδειγμα με την Amazon δείχνει πώς ακόμα και κάποιος, που δεν ψάχνει για εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μπορεί να σκοντάψει πάνω σε αυτές.

Μεταξύ των υποστηρικτών της Internet Watch Foundation για την κίνηση εναντίων των παιδόφιλων περιλαμβάνονται και η Google, το Bing, η PayPal και η Virgin. Έχουν απευθυνθεί βέβαια και σε άλλες εταιρείες – όπως το Facebook, την Samsung και την Apple – για να ενταχθούν στον αγώνα εναντία στις άσεμνες εγκληματικές δραστηριότητες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS