ΑρχικήinetΤο Facebook δημοσίευσε έναν οδηγό ασφαλείας για Εκπαιδευτικούς.

Το Facebook δημοσίευσε έναν οδηγό ασφαλείας για Εκπαιδευτικούς.

facebook-chargesΤο Facebook που αυτή τη στιγμή απαριθμεί 1.15 δισεκατομμύρια χρήστες, δεν είναι σίγουρα μόνο για ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων. Είναι για τον καθένα, και το κοινωνικό δίκτυο έχει την ευθύνη να βοηθήσει ότι όλοι οι χρήστες του είναι ασφαλείς στην ιστοσελίδα του. Σε μια εποχή που υπάρχουν αρκετά υψηλά ποσοστά διαδικτυακού εκφοβισμού (cyber bullying) και παρενόχλησης, το Facebook προσπαθεί να συμβάλλει στην εκπαίδευση των διαφορετικών ομάδων που το απαρτίζουν σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο .

Έτσι σήμερα η εταιρεία δημοσίευσε το Facebook for Educators and Community Leaders Guide, έναν οδηγό για Εκπαιδευτικούς και γενικότερα για υπεύθυνους ομάδων, για βοηθήσει τους ενήλικες να γίνουν πιο υποστηρικτικοί απέναντι στους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες.

Έχουμε όλοι ακούσει ιστορίες παρενοχλήσεων που συμβαίνουν στο διαδίκτυο. Με ποιο τρόπο οι γονείς και οι δάσκαλοι μπορούν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση;

Η εταιρεία προσπαθεί να δώσει απαντήσεις με έναν οδηγό 16 σελίδων τον οποίο δημιούργησε με την συνεργασία πάρα πολλών φορέων.

Το Family Online Safety Institute, η WiredSafety, η ConnectSafely.org, οι Πρόσκοποι της Βόρειας Καλιφόρνια, το Συμβούλιο Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ και πολλοί άλλοι συνέβαλαν δια την δημιουργία του οδηγού.
Μπορείτε να τον δείτε παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS