ΑρχικήinetTo Google Street View επισκέπτεται το CERN

To Google Street View επισκέπτεται το CERN

Google-Street-View-Visits-CERN

Οι νέες τοποθεσίες για το Street View είναι πάντα ενδιαφέροντες, είτε πρόκειται για εξωτικά νησιά, είτε γία πολυσύχναστες πόλεις και αξιοθέατα. Αυτή τη φορά, η Google πρόσθεσε ακόμα μια τοποθεσία, το περίφημο CERN, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών.

Το CERN, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σεβαστά κέντρα του κόσμου για την επιστημονική έρευνα, είναι ο τόπος όπου ανακαλύφθηκε το μποζόνιο Χιγκς («σωματίδιο του Θεού»), καθώς και πολλά άλλα πράγματα.

Οι υπόγειοι χώροι του που γίνεται η έρευνα αλλά και η τοποθεσία είναι τώρα διαθέσιμοι να τις επισκεφθείτε από οπουδήποτε στον κόσμο με τη βοήθεια της Google.

Η Google με υπερηφάνεια ανακοίνωσε: “Είμαστε ευτυχείς που το CERN άνοιξε τις πόρτες του στο Google Maps Street View και έτσι επιτρέπει σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε στον κόσμο, να ρίξει μια ματιά στα εργαστήριά του, στα κέντρα ελέγχου και τις μυριάδες υπόγειες σήραγγες που γίνονται τα πειράματα” .

Η φωτογράφιση περιλαμβάνει διάφορες συσκευές που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων τούνελ Hardon Collider.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS