ΑρχικήinetΗ NSA ζητάει την στήριξη των Αμερικάνων και άλλα παραμύθια

Η NSA ζητάει την στήριξη των Αμερικάνων και άλλα παραμύθια

nsa-ed-snowdenΤην περασμένη εβδομάδα, o Στρατηγός Keith Alexander, διευθυντής της NSA, προσπαθούσε να πείσει τα μέλη των οικογενειών ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ παροτρύνοντας τους να μην πιστεύουν ότι βλέπουν και ακούνε από τα μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα λοιπόν ο Alexander θεώρησε καλό να απευθυνθεί και στο ευρύτερο κοινό ζητώντας τους να βοηθήσουν την υπηρεσία στην υπεράσπιση των εξουσιών εποπτείας, που απειλούνται από τα νέα νομοσχέδια.

“Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Το έθνος μας θα πρέπει να καταλάβει γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα εργαλεία” ανέφερε κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με το The Hill.

Προειδοποίησε επίσης το κοινό, αναφέροντας ότι αν το Κογκρέσο περιορίσει την ικανότητα της NSA να συγκεντρώνει πληροφορίες, θα μπορούσε να συμβούν τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, σαν αυτή που συνέβη στην Κένυα.

Φυσικά, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Alexander χρησιμοποίησε την τρομοκρατία, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Θα πρέπει να πείσει το κοινό ότι η ιδιωτική τους ζωής πρέπει να θυσιαστεί για το γενικότερο καλό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός της τρομοκρατίας που ασκούν οι ΗΠΑ σε άλλες χώρες πίσω από τον ρόλο του προστάτη των λαών.

Βέβαια το γεγονός ότι ο Διευθυντής της NSA, βγαίνει δημοσίως και ζητάει την στήριξη του κοινού, προκαλεί εντυπώσεις. Μία από αυτές είναι ότι η NSA σέβεται την κοινή γνώμη, την υπολογίζει και ζητάει την στήριξη της. Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει αρκετά ειρωνικό, μετά από τις δημοσιεύσεις που την παρουσιάζουν να έχει καταπατήσει κάθε είδους προσωπική ελευθερία.

Οπότε καλό θα ήταν όπου ακούμε πολλές δηλώσεις, να είμαστε και κάπως υποψιασμένοι. Από πότε οι Μυστικές Υπηρεσίες θα σταματήσουν να λειτουργούν επειδή το κοινό δεν συμφωνεί;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS